Nulstil WordPress -permalinks i databasen

Brug af brugerdefinerede WordPress -permalinks kan forbedre søgemaskineoptimering (SEO) og gøre dit websites URL mere attraktiv for søgninger. Permalinks til WordPress er de permanente webadresser til dine indlæg og sider.

Hvis det er nødvendigt, kan du nulstille WordPress -permalinks til deres standardindstilling i databasen.

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, inden du udfører fejlfinding.
  2. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

Bemærk: I cPanel-hosting skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

3. Klik på wp_options bord.
  4. Find posten permalink_structure i kolonnen option_value.
  5. Klik på knappen Rediger.
  6. I feltet option_value skal du fjerne teksten og lade den være tom.
  7. Klik på Start .
  8. URL -adressen på din websides sider skal vise standardindstillingerne for permalink for WordPress.