Skift min primære FTP -adgangskode i Linux Hosting

Du skal bruge dit FTP -brugernavn og din adgangskode for at uploade filer til din Linux -hostingkonto med en FTP -app. Dette brugernavn og denne adgangskode er den samme som dit cPanel -login og din adgangskode.

Da vi konfigurerede din Linux -hostingkonto (også kaldet "provisioning"), genererede vi et cPanel -loginnavn og en adgangskode til at konfigurere cPanel til din konto. Du kan ikke ændre dit cPanel -loginnavn, og vi viser dig ikke adgangskoden af sikkerhedsmæssige årsager. Følg disse trin for at ændre din cPanel -adgangskode til noget, du kender.

Bemærk: Disse trin ændrer adgangskoden for den "primære" FTP -bruger - det er dig som kontoejer. Hvis du har tilføjet en anden FTP -bruger, f.eks. Din webdesigner/udvikler, skal du følge trinnene iRediger FTP -brugere på min Linux -hostingkonto for at ændre disse legitimationsoplysninger.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. På kontoens kontrolpanel skal du under Indstillinger ud for din adgangskode vælge Skift .
    vælg ændre
  4. Indtast en ny adgangskode , bekræft den, og vælg Skift adgangskode .

Relaterede trin

Næste trin

• Hvis du vil logge direkte på cPanel, skal du gå til https: // myDomainName /cpanel , hvor "myDomainName" er dit domæne med dets .tld, ligesom coolexample.com. Du skal bruge dit cPanel -login og din nye adgangskode.
  • Du kan bruge en FTP -app (f.eks. FileZilla) til at oprette forbindelse til din hostingkonto med dette brugernavn og denne adgangskode.