Nulstil min WordPress-adgangskode

Hvis du har glemt din WordPress-adgangskode, kan du nulstille den fra WordPress-loginsiden ved at anmode om et link til nulstilling af adgangskode. Du skal angive en e-mailadresse:, som er tilknyttet din WordPress-brugerkonto for at modtage e-mailen med linket.

1. I en browser går du til http://[dit WordPress-domænenavn]/wp-admin (for eksempel http://coolexample.com/wp-admin).
  2. Vælg Har du mistet din adgangskode?
    Logonside på WordPress
  3. Angiv e-mailadressen, som du bruger til din WordPress-brugerkonto og vælg derefter Få ny adgangskode.
  4. Se i e-mailkontoen efter en besked, som hedder Nulstilling af adgangskode og vælg linket i e-mailteksten. Linket åbner en side i en ny fane til nulstilling af adgangskoden.

Bemærk: Hvis du ikke ser e-mailen til nulstilling af adgangskode inden for et par timer, skal du kontrollere din spammappe. Desuden, kontrollér databasen for at se, om din e-mailadresse er gemt korrekt, og opdater den om nødvendigt.

5. På siden til nulstilling af adgangskode skal du i feltet Ny adgangskode angive din nye adgangskode og vælge Gem adgangskode. Du kan benytte en app til adgangskoder efter eget valg for at sikre, at du ikke glemmer din nye adgangskode.

Du kan nu logge på WordPress med din nye adgangskode.