Besvarelse af tilbud, når du sælger domænenavne

Når du modtager et tilbud på et domænenavn, som du sælger på GoDaddy Auctions®, kan du enten acceptere det, afvise det, afgive et modtilbud eller skubbe opslaget på auktion ved hjælp af køberens oprindelige tilbud som et åbningsbud. Købere kan afgive et tilbud på et domænenavn, selvom det er under den anmodede pris.

Du skal svare på modtilbud inden for syv dage, mens de er bindende. Hvis du accepterer et tilbud inden for syv dage, skal transaktionen gennemføres.

Hvis du skubber noteringen til auktion, konverterer vi den til en 7-dages offentlig auktion ved hjælp af købers oprindelige tilbud som et åbningsbud. Du kan få yderligere oplysninger iOfte stillede spørgsmål om auktioner

At afgive et modtilbud til en køber

1. Log på GoDaddy -auktioner .
  2. Hold musen over Salgsliste, og klik på Salg .
  3. Klik på (# tilbud) for at se domænenavnet.
  4. Klik på Tæller .
  5. I feltet Modbudstilbud skal du angive det beløb, du vil tilbyde.
  6. Klik på Counter Offer .
  7. Læs og accepter servicebetingelserne.
  8. Klik på Bekræft .

For at acceptere et købers tilbud eller modtilbud

1. Log på GoDaddy -auktioner .
  2. Hold musen over Salgsliste, og klik på Salg .
  3. Klik på (# tilbud) for at se tilbuddet.
  4. Klik på Accepter for at se oplysninger om tilbuddet.
  5. Klik på Accepter tilbud for at acceptere tilbuddet.
  6. Læs og accepter bekræftelsen.
  7. Klik på Bekræft .

At skubbe en købers tilbud til auktion

1. Log på GoDaddy -auktioner .
  2. Hold musen over Selling List, og vælg Selling .
  3. Klik på (# tilbud) for at se tilbuddet.
  4. Vælg Skub til auktion .
  5. Klik på OK.