Genstart min indgående domæneoverførsel

Genstart din domæneoverførsel, når du har løst problemer med din nuværende registrator, såsom låsning af domænet, eller hvis overførslen tidligere blev afvist. Se vores guide til overførselsstatusser for at få flere oplysninger om forskellige statusser, der muligvis kræver genstart.

1. Log på din GoDaddy-side med overførsler. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Overførsler ind , og vælg derefter fanen Genstart overførsel . Søg efter et specifikt domæne ved hjælp af søgefeltet over din domæneliste.
    vælg genstartoverførselsfanen
  3. Markér afkrydsningsfeltet ud for de domæneoverførsler, du genstarter. Eller vælg afkrydsningsfeltet ud for Domæne , og vælg derefter Vælg alle .
  4. Vælg Genstart overførsel over din domæneliste.
    vælg genstart overførselsknap

Du får vist bekræftelsen på, at din overførsel er genstartet. Det tager normalt 5 til 7 dage at gennemføre domæneoverførsler.