Gendan min klassiske editor i WordPress

Med udgivelsen af WordPress version 5.0 blev der introduceret en ny måde at opbygge og designe sider på. Hvis du imidlertid foretrækker den oprindelige metode til at opbygge dit WordPress -site, kan du installere et plugin, der giver dig adgang til Classic -editoren.

1. Log ind på WordPress
  2. Klik på Plugins .
  3. Klik på Tilføj ny .
  4. Brug søgefeltet til at søge efter plugin'et "Klassisk Editor" .
  5. Klik på Installer nu ved siden af plugin'et.
  6. Klik på Aktivér .

Du kan nu redigere og oprette nye sider med Classic Editor .