Gendan en database på min Linux -hostingkonto

Hvis din database er blevet hacket eller beskadiget, kan du her gendanne din database fra en manuel cPanel -sikkerhedskopi.

Bemærk: Disse trin forudsætter, at du har lavet en manuel sikkerhedskopifil i cPanel. Hvis du ikke har en sikkerhedskopi, skal du kontakte en GoDaddy -guide for at få hjælp . Hvis du har Site Backup, skal du seGendan min hjemmeside ved hjælp af Site Backup for at gendanne din database.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel skal du klikke på Sikkerhedskopi i afsnittet Filer .
  5. Under Gendan en sikkerhedskopi af MySQL -database skal du klikke på Gennemse og derefter vælge SQL -backup -filen på din lokale maskine.
  6. Klik på Upload .