Administreret WordPress Hjælp

Gendan mit site

Administreret WordPress-konti tilbyder 30-dages sikkerhedskopiering af dine WordPress-installationsfiler og database. Du kan vælge at gendanne dine filer, din database eller begge.

Advarsel: Alle ændringer, som foretages efter den valgte dato for sikkerhedskopiering vil gå tabt. Hvis du f.eks. gendanner din database, slettes elementer som salgsoptegnelser, posteringer og kommentarer, der er registreret efter den valgte dato for sikkerhedskopiering.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. I afsnittet Administreret WordPress vælger du Administrer ved siden af den site, som du vil gendanne.
  3. Fra menuen øverst skal du vælge Sikkerhedskopier.
    1. Hvis du vil sikkerhedskopiere din konto nu, skal du under Sikkerhedskopi vælge Sikkerhedskopiér nu.
    2. Hvis du vil sikkerhedskopiere og downloade visse filer eller databaser, skal du under Sikkerhedskopieringshistorik vælge en dato. Vælg derefter Download sikkerhedskopi og vælg hvilken type sikkerhedskopi skal gendannes:

Vælg: Hvis dette har fundet sted:
      Filer Du har for nylig tilføjet, ændret eller opdateret temaer/plugins.
      Du har for nylig uploadet filer via sFTP.
      Du har redigeret temaer/plugins med WordPress-editor.
      Database Du har ændret nogle indstillinger, og din site fungerer ikke længere.
      Du skal fjerne en stor mængde nyere spam.
      Dit brugernavn/adgangskode er blevet ændret uden din viden.
      Filer og database Dit site indlæser kun et hvidt skærmbillede.
      Dit site har været udsat for et sikkerhedsbrud.

4. Vælg Gendan .