Gendan bruger -e -mailkonti

Du kan gendanne en brugerkonto op til 30 dage efter slettingsdatoen. Brugere kan kun gendannes til samme plan eller en højere plan, og de skal være på den samme GoDaddy -konto, som de blev slettet fra. Når først den er gendannet, gendannes også aliasser, der er knyttet til brugerkontoen.

Bemærk: Hvis din slettede konto stod på en Starter Email -plan, skal du først købe en E -mail Essentials -abonnement eller højere før du kan følge disse trin.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Vælg Tilføj bruger .
    Knap Tilføj bruger med personikon
  3. Vælg det samme domæne som den e -mailkonto, der blev slettet, og vælg derefter Fortsæt .
  4. Indtast den samme e -mailadresse som den slettede konto.
  5. Indtast et Fornavn og Efternavn (de behøver ikke være det samme som den slettede konto).
  6. For Kontotype skal du vælge den samme eller en højere abonnementstype. Der vises muligvis en fejl, hvis du vælger en lavere aftale end den tidligere konto brugte.
  7. Indtaste følgende:
    • Del kontakter og filer med : Du kan kun se dette, hvis du har andre tilgængelige domæner eller flere brugere at konfigurere. Hvis du har delt kontaktpersoner og filer i den slettede konto, fungerer de stadig på den gendannede konto.
    • Administratortilladelser : Dine admin -indstillinger gendannes til, hvad kontoen var før. Så hvis kontoen var en administrator, gendannes den som en administratorkonto igen.
    • Adgangskode : Hvis denne konto er til dig, eller hvis du vil oprette en adgangskode til brugeren, skal du indtaste en adgangskode. Dette kan være, hvad der tidligere var brugt, eller noget helt andet.
    • Send kontooplysninger til : Alle kontooplysninger, som når de er færdige med at blive konfigureret, sendes til de e -mailadresser, der blev brugt i den tidligere konto.
  8. Vælg Opret .
  9. Du bliver spurgt, om du vil gendanne kontoen. Vælg Ja, gendan , og vælg derefter OK .
    Valgt Ja, gendan jane@coolexample.com

Det kan tage op til en dag, før kontoen gendannes. Vi sender dig en e -mail, når kontoen er klar, ved hjælp af de (t) adresse (r), der er angivet i Send kontoinfo til .