Administreret WordPress Hjælp

Tag en sikkerhedskopi af og gendan min Managed WordPress-hjemmeside

Managed WordPress gemmer 30 dages sikkerhedskopier for dig automatisk – du skal ikke gøre noget for at aktivere denne funktion. Til Pro-konti installeres Worker-plugin, der er nødvendigt for, at sikkerhedskopier kan køre, som standard.

Advarsel: Sikkerhedskopier er kun tilgængelige for aktive Managed WordPress-planer. Hvis planen fjernes på grund af mislykket fakturering, skal du gendanne din hjemmeside fra lokale sikkerhedskopier eller kontakte support for flere muligheder.

Opret en manuel sikkerhedskopi

Selvom der dagligt oprettes en sikkerhedskopi, er der tidspunkter, hvor du får brug for en manuel sikkerhedskopi, f.eks når du fejlfinder et problem med en plugin, en PHP-fejl, eller hvis du vil prøve et nyt tema. Sådan opretter du en manuel sikkerhedskopi i din Managed WordPress-plan.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. I afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle.
  3. Ved siden af den hjemmeside, du vil sikkerhedskopiere, skal du vælge Oversigt på menuen.
  4. Fra menuen øverst skal du vælge Sikkerhedskopier.
  5. Under Sikkerhedskopi vælger du Sikkerhedskopier nu.
  6. Du kan navngive din sikkerhedskopi for at gøre det lettere at finde den senere. Standardnavnet er Brugeranmodet sikkerhedskopiering – overskriv dette med din egen titel, og vælg Gem.

Afhængigt af størrelsen på din WordPress-hjemmeside kan det tage nogle minutter at generere sikkerhedskopien.

Gendan mit site

De 30 dages sikkerhedskopier for din WordPress-hjemmesides inkluderer filerne og databasen. Du kan vælge at gendanne dine filer, din database eller begge.

Advarsel: Alle ændringer, som foretages efter den valgte dato for sikkerhedskopiering vil gå tabt. Hvis du f.eks. gendanner din database, slettes elementer som salgsoptegnelser, opslag og kommentarer, der er registreret efter den valgte dato for sikkerhedskopiering.
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. I afsnittet Managed WordPress skal du vælge Administrer alle.
  3. Ved siden af den hjemmeside, du vil gendanne, skal du vælge Oversigt fra menuen.
  4. Fra menuen øverst skal du vælge Sikkerhedskopier.
  5. Vælg datoen for den sikkerhedskopi, du vil gendanne, i kalenderen til venstre. Hvis du har flere sikkerhedskopier, der er oprettet den dag, vælger du en, du vil gendanne.
  6. Vælg Gendan, og vælg en type sikkerhedskopi, som du vil gendanne, ved at rydde eller markere afkrydsningsfeltet ved siden af den.
    Vælg:Hvis dette har fundet sted:
    Filer Du har for nylig tilføjet, ændret eller opdateret temaer/plugins.
    Du har for nylig uploadet filer via SFTP.
    Du har redigeret temaer/plugins med WordPress-editor.
    Database Du har ændret nogle indstillinger, og din hjemmeside fungerer ikke længere.
    Du skal fjerne en stor mængde nyere spam.
    Dit brugernavn/adgangskode er blevet ændret uden din viden.
    Filer og database Din hjemmeside indlæser kun et hvidt skærmbillede.
    Din hjemmeside har været udsat for et sikkerhedsbrud.
  7. Vælg Gendan .

Afhængigt af størrelsen på din WordPress-hjemmeside kan det tage nogle minutter at færdiggøre gendannelsen.