Gendan min hjemmeside ved hjælp af Site Backup

Bemærk: Site Backup er ikke solgt som et nyt produkt siden januar 2018. Se for vores nye sikkerhedskopiløsningHvad er Sikkerhedskopiering af hjemmeside?

Du kan gendanne hele dit site eller individuelle filer og mapper fra en sikkerhedskopi af Site Backup.

Brug af disse sikkerhedskopier:

• Overskriver eksisterende filer med kopien af filen fra sikkerhedskopien
  • Påvirker ikke filer, der ikke har versioner i sikkerhedskopien. Filer, der er oprettet efter sikkerhedskopien er for eksempel hverken slettet eller ændret.
  1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge, skal du klikke på Administrer.
    klik på administrer
  3. Klik på cPanel-admin i kontoens Dashboard.
  4. På startsiden for cPanel i området Filer skal du klikke på Site Backup .
  5. Klik på Gendan filer .
  6. Vælg de mapper og filer, du vil gendanne.
  7. Klik på Gendan filer igen.
  8. Klik på Gendan.