Gå videre til hovedindhold
Ring til os
Telefonnumre og åbningstider
Hjælpecenter

Udforsk vores ressourcer for onlinehjælp

Hjælp

Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Gendannelse af min Gen 3 administrerede eller fuldt administrerede server fra en sikkerhedskopi

Sikkerhedskopifunktionen på administrerede og fuldt administrerede servere gør at du kan gendanne din server i den tilstand den havde da du oprettede kopien (læs mere). Denne sikkerhedskopi er en afbildning af hele din server så du kan ikke gendanne individuelle filer – du kan kun gendanne hele serveren til dens tidligere tilstand. Dette overskriver alle ændringer foretaget siden kopien blev oprettet.

Advarsel: Du kan ikke fortryde en gendannelse. Når du gendanner din server, slettes alle data på den permanent og konfigureres ved hjælp af den sikkerhedskopi, du har oprettet.

For at gendanne af din administrerede eller fuldt administrerede server fra en sikkerhedskopi

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Genopret.
  6. Klik på Indsend.