Gennemgå årsagerne til forudindstillet profilfejl

Ikke alle domæner er berettiget til forudindstillede profilindstillinger . Hvis dit domæne ikke kan tilføjes til en forudindstillet profil , betyder det ikke, at der er et domæneproblem. Gennemgå de mulige årsager til domænefejl i din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Fra menuen Indstillinger skal du vælge Administrer forudindstillede profiler.
    administrere forudindstillede profiler
  3. Vælg Gennemse fejl ved siden af dit forudindstillede profilnavn.
  4. Gennemse rapporten for at finde ud af, hvorfor domænet ikke kunne føjes til din forudindstillede profil.

Flere oplysninger

• Arranger dine domæner yderligere med Mapper.