Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Revisionstjeneste for websitetilladelser

Indholdsstyringssystemer, blogs og kontaktformularer er afhængige af nøjagtige fil- og mappetilladelser. Hvis dit website ikke fungerer korrekt, eller du har problemer med filtilladelser eller mappetilladelser, er det måske tid til en godkendelsesrevision. Forkert tilladelse kan forhindre hjemmesidens funktionalitet og muligvis åbne dit site for en hacker. Vores ekspertteam kan udføre en tilladelsesrevision på dit website og arbejde sammen med dig om at anvende de korrekte indstillinger, så dit site fungerer korrekt og sikkert.

Bemærk: Ring til (480) 463-8824 for at lære mere om denne service.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .