Tilbagekald et certifikat i mit Deluxe automatiserede SSL -abonnement
Tilbagekaldelse af dit SSL -certifikat annullerer det og fjerner øjeblikkeligt HTTPS fra hjemmesiden. Processen kan ikke vendes.
Advarsel: Afhængig af din webhost kan tilbagekaldelse af SSL -certifikatet medføre, at dit website viser fejl eller er midlertidigt utilgængeligt. Vi anbefaler kun at overveje tilbagekaldelse, hvis det sikrede site ikke længere er i drift, eller du har anmodet om certifikatet for den forkerte organisation.
- Gå til siden Certifikatets livscyklusadministration . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
- Vælg Certifikatbeholdning . Listen Domæner omfattet viser alle de domænenavne, som du har anmodet om certifikater for.
- Vælg
Visning for domænet.
Det certifikat, der er tildelt domænet, vises på listen inklusive dets valideringstype , nuværende status og udløbsdato . - Vælg
Flere indstillinger , og vælg derefter Tilbagekald . - I bekræftelsesmeddelelsen skal du vælge Ja, Tilbagekald . Certifikatet tilbagekaldes, og dets status opdateres på listen.