GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

RSS -tidsplan og e -mailindstillinger

Når du har importeret dit feed og designet din RSS -kampagne , kan du angive oplysninger om hvornår, hvordan og til hvem din RSS -e -mail sender.

Gå til flere oplysninger om 'ren skærm'

Fra din RSS -side under det feed, du lige har importeret, skal du klikke på Indstillinger .

1. Indstil interval

1. Vælg antallet af timer, dage, uger eller måneder mellem afsendelsen af RSS -e -mail.

Bemærk: Din RSS -kampagne sendes kun, når der er et nyt indlæg. Hvis du f.eks. Vælger 1 dage for en daglig afsendelse, men kun indsender 3 dage om ugen, sendes din RSS -e -mail også kun 3 gange om ugen. Hvis der ikke er noget nyt indhold, når GoDaddy Email Marketing tjekker dit feed, bliver der ikke sendt nogen e -mail.

2. Vælg det tidspunkt på dagen, du ønsker, at din RSS -e -mail skal sendes.
  3. Hvis du ikke ønsker, at din RSS -e -mail skal sendes på bestemte ugedage, skal du klikke på Rediger ud for På En vilkårlig dag i ugen . Kontrollér de ugedage, du ønsker, at RSS -e -mailen skal sendes, og ryd de dage, du ikke vil have en e -mail til at sende.
  4. Klik på Fortsæt.

2. Vælg abonnenter

1. Klik på Annoncer en liste ... , og vælg den abonnentliste, som du vil sende RSS -e -mailen til. Du kan tilføje så mange lister, som du vil.

Bemærk: Hvis en abonnent er medlem af mere end en tilføjet liste, modtager de kun en enkelt kopi af hver RSS -mailing. Læs mere om overlappende abonnenter.

2. Hvis du vil inkludere personer, der ikke er på de tilføjede lister, skal du under Vil du sende det til flere personer? , indtaster deres e -mailadresser.
  3. Klik på Fortsæt.

3. E -mailoplysninger

1. Indtast det Fra -navn og Fra -e -mail, du vil vise på din RSS -e -mail.
  2. Indtast Emne for din RSS -e -mail. Dette er emnelinjen for hver RSS -e -mail, der sendes.

Bemærk: Du kan bruge makroen (post_title) til at indsætte det seneste indlægstitel dynamisk. Hvis for eksempel i feltet Emne står Daglige opdateringer fra mig: (post_title) , og dit seneste indlæg hedder Hello World! , så er din næste emnelinje i RSS -e -mail: Daglige opdateringer fra mig: Hej verden!

3. Sørg for, at Aktivér linksporing er markeret. Hvis det ikke er tilfældet, får du ikke nogen statistik fra nogen RSS -e -mail -afsendelse.
  4. Markér afkrydsningsfeltet Formatér automatisk RSS -feed for ren visning , hvis du vil gøre din e -mail lettere at læse, og skabe trafik til dit website.
    1. Inkluderer kun det første billede i dit indlæg.
    2. Forkortes hvert indlæg med 1.000 tegn.
    3. Tilføjer et link "Læs mere ..." tilbage til din blogartikel automatisk.
    4. Fjerner al anden formatering, HTML, billeder osv.
    5. Hvis du vil inkludere det fulde indlæg fra dit RSS -feed i dine e -mails, skal du ikke markere dette valg.
    Advarsel: Uanset hvad indstillingerne for "ren skærm" er, GoDaddy Email Marketing trækker stadig kun dit RSS -feedindhold. Hvis du har specifikke indstillinger på dit feed, der kun viser et uddrag af dit indlæg - eller allerede indeholder et link tilbage til dit site - anbefales den 'rene visning' ikke til dig. Du vil gerne vise hele dit feedindhold.
  5. Vælg de sociale netværk, du vil inkludere delingsindstillinger for, øverst i RSS -e -mailen. Læs mere om muligheder for social deling.
  6. Klik på Gem denne tidsplan .