Kør traceroutes på Windows

Traceroutes kan hjælpe med at identificere et netværksproblem. På Windows kan du foretage en traceroute ved hjælp af kommandoprompt.

1. Kør cmd.exe for din version af Windows:
    • Windows 8: Højreklik på Start-menuen og vælg Kør. Indtast derefter cmd og vælg OK.
    • Windows 10 eller Windows 11: Tryk på Windows + R-tasterne for at åbne Kør. Indtast derefter cmd og vælg OK.
  2. Vinduet MS-DOS-prompt eller Kommandoprompt åbner. Indtast tracert ditdomæne.tld og vælg Enter.
    Microsoft Windows [Version 10.0.18363.1256]
    (c) 2019 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.
    C:\WINDOWS\system\tracert coolexample.com
  3. Når tracerouten er færdig, vælges alle (Ctrl+A) og kopiér (Ctrl+C).
  4. Indsæt (Ctrl+V) dette i et tekstdokument (såsom Notepad eller WordPad), så du kan bruge det senere.