Kør traceroutes på Windows

Traceroutes kan hjælpe med at identificere et netværksproblem. I Windows skal du udføre en traceroute ved brug af kommandoprompten.

1. Kør cmd.exe til din version af Windows:
    • Windows 8: Højreklik på menuen Start , og vælg Kør . Indtast derefter cmd og vælg OK .
    • Windows 10: I menuen Start skal du indtaste cmd og vælge Enter -tasten.
  2. Vinduet MS-DOS Prompt eller Command Prompt åbnes. Indtast tracert yourdomain.tld, og vælg Enter -tasten.
  3. Microsoft Windows [Version 10.0.18363.1256]
    (c) 2019 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.

C: \ WINDOWS \ system \ tracert coolexample.com
  4. Når traceroute er færdig, skal du vælge alle ( Ctrl+A ) og kopiere ( Ctrl+C ).
  5. Indsæt ( Ctrl+V ) dette i et tekstdokument (f.eks. Notepad eller WordPad), så du kan henvise til det senere.