Administreret WordPress Hjælp

Ryd din cache

Din Managed WordPress-plan har cachelagringsfunktioner, bl.a. en CDN-cache (Content Delivery Network, Content Distribution Network), som kan forbedre dine indlæsningstider. Det kan være nødvendigt at "tømme" (eller rydde) cachen, hvis du:

• har foretaget ændringer af din hjemmeside, men ikke kan se disse ændringer på internettet
  • manuelt har migreret din hjemmeside i stedet for at bruge det indbyggede migreringsværktøj
  • har foretaget manuelle ændringer af dine database- eller WordPress-hjemmesidefiler uden for administratorens kontrolfunktioner (f.eks. med SFTP (Secure FTP) eller gennem phpMyAdmin)

Trin

1. Log på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Vælg Administreret WordPress og derefter Tøm cache øverst på dit WordPress-dashboard.
    vælg administreret wordpress og derefter tøm cache

Din cache er blevet tømt!

Næste trin

• Hvis du ikke kan se Tøm cache, har du måske fjernet den plugin, den bruger. Kontakt kundesupport.