Administreret WordPress Hjælp

Ryd din cache

Din Managed WordPress-plan har cachefunktioner, der omfatter CDN (Content Delivery Network) og cachelagring af objekter, der forbedrer indlæsningstiderne. Det kan være nødvendigt at "tømme" (eller rydde) cachen, hvis du for nylig:

• har foretaget ændringer af din hjemmeside, men ikke kan se disse ændringer på internettet
  • manuelt har migreret din hjemmeside i stedet for at bruge det indbyggede migreringsværktøj
  • foretager manuelle ændringer af dine database- eller WordPress-sitefiler uden for administratorens kontrolfunktioner f.eks. med FTP eller gennem phpMyAdmin

Følg disse trin for at tømme din cache.

1. Log på WordPress.
  2. Vælg Administreret WordPress og derefter Tøm cache øverst på dit WordPress-dashboard.
    vælg Administreret WordPress og derefter Tøm cache

Din cache er blevet tømt!

Relateret trin

• Hvis du ikke ser Tøm cache, har du måske slettet den plugin, som den bruger. Kontakt kundesupport.