Administreret WordPress Hjælp

Ryd din cache

Administreret WordPress inkluderer en cachelagringsfunktion, som forbedrer dit websites indlæsningstider. Din cache kan dog forårsage problemer, og det kan være nødvendigt at "tømme" (eller rydde) den, hvis du:

• manuelt ændrer din database eller WordPress websites filer uden for WordPress (f.eks. via sFTP eller gennem phpMyAdmin)
  • ikke ser ændringer, som er foretaget på din website, som er udgivet på internettet
  • manuelt migrerede din website i stedet for at bruge det indbyggede migreringsværktøj i Administreret WordPress
  1. Log ind på dit WordPress-kontrolpanel (http://dit domænenavn/wp-admin/).
  2. Øverst i dit kontrolpanel i menuen GoDaddy skal du vælge Tøm cache.
Advarsel: Hvis du ikke ser Tøm cache, har du måske slettet den plugin, som den bruger. Kontakt kundesupport.