Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Ryd min udbakke

Udbakken er en mappe i din e -mailklient, hvor meddelelser forbliver, når de er planlagt til at blive sendt, men endnu ikke. De er muligvis planlagt til at sende på en bestemt dato og et specifikt tidspunkt, eller fordi kunden ikke kan sende fra adressen på dette tidspunkt.

Sletning af meddelelser fra din udbakke forhindrer dem i at sende, f.eks. Hvis der er uønskede eller utilsigtede planlagte meddelelser.

1. Gå til mappen for din udbakke.
  2. Vælg de meddelelser, du ikke vil have sendt.
  3. Slet disse meddelelser.