Sådan ændres en A-record

Rediger en A-record i din DNS på din GoDaddy-konto. Når du redigerer en A-record, kan det medføre midlertidig afbrydelse af din hjemmeside eller e-mailtjeneste.

Du kan se en kort animation om denne opgave længere nede på siden.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg dit domæne for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. På siden DNS-administration skal du vælge rediger dns-blyantikon blyantikonet ud for den A-record, du ønsker at redigere.

Bemærk: Kan du ikke finde blyantikonet? Kontroller disse indstillinger eller produkter:
    • Har du Synlighed på søgemaskiner? Kontakt kundesupport
    • Er viderestilling af domæne slået til?
    • Er domænet tilknyttet en tredjepartshjemmeside (f.eks. Squarespace eller LinkedIn)? Gå ind på siden for at fjerne tilknytningen.
    • Er en firewall slået til i hjemmeside-sikkerhed? Rediger din IP-adresse

5. Rediger oplysningerne til din A-record:
    • Vært: Det værtsnavn, som din A-record‌‌ peger på. Indtast @ for at pege direkte på dit domænenavn.
    • Peger på: Den IP-adresse, du indstiller som destination for værten.
    • TTL: Vælg, hvor længe serveren skal cache oplysningerne. Standardindstillingen er 1 time.
  6. Vælg Gem for at gemme ændringerne.

Det kan tage op til 48 timer, før dine ændringer træder i kraft globalt.

Vis mig hvordan

rediger en cname-post