Sådan bruger du dit domæne til at konfigurere en e-mailkonto

Når du opretter en domænebaseret e-mailkonto til privat brug, kan du udtrykke, hvem du er, med en unik adresse. Hvis du opretter en e-mailkonto til din virksomhed med dit domænenavn, får du en professionel e-mailadresse, der skaber tillid hos kunderne og opbygger dit brands troværdighed.

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

1. Gå til siden Domæneindstillinger.
  2. Klik på et domænenavn på listen for at gå til siden for dets Domæneindstillinger.
    • Klik på knappen Benyt mit domæne:
    • Benyt mit domæne

• Klik på Konfigurer under Konfigurer en e-mailkonto.
    • Vælg en e-mailpakke, der passer til dine behov, på siden Professionel e-mail , og klik på knappen Køb.
    • Læs betingelserne, og gennemfør købet.