Sådan bruger du Websideopbygning

Her får du en rundvisning i alle de funktioner, du finder på GoCentral. Det er en guide, som hjælper dig med at opbygge din webside, lige fra de allerførste trin, og til du udgiver websiden. Du kan også se, hvordan du tilføjer funktioner for at gøre siden mere slagkraftig og professionel.
* De nedenfor beskrevne funktioner er blevet forbedret og tilføjet inden for de sidste 60 dage.

Sammenlign eller skift planer

Få mere at vide om dine muligheder

Første trin

Få dit website i gang

Sådan bruger du billeder og video

Tilføj lidt visuel charme

Afsnits- og sideadministration

Organiser og udvid din webside

Finjustering af websiden

Tilføj links til sociale medier, filer, som kan downloades, kontaktformular og kalendere.

Indstillinger for hele websitet

Skift din profil eller dit domæne, gør din placering i søgelister bedre

Sådan bruger du Min butik

Administrér og sælg dine onlineprodukter

Konfiguration af e-mailmarkedsføring

Saml abonnenter og send salgsfremstød til dem