Sådan får du en autorisationskode til at overføre dit domænenavn

BEMÆRK: Vi har deaktiveret .tc og .vg nye registreringer og overførsler til os, indtil der kommer nærmere besked. Vi vil aktivere disse ydelser igen, når vi får løst problemerne med vores registreringspartner. Fornyelser og overførsler væk er ikke berørte.

Nogle registre for domænenavne tildeler autorisationskoder (også kendt som EPP-koder eller overførselskoder) til domænenavne, når du registrerer dem. Autorisationskoder er unikke og yder et ekstra sikkerhedsniveau, som sikrer domænenavne mod uautoriserede overførsler.

Når du registrerer et nyt domænenavn hos os, så opbevarer vi din autorisationskode, hvis det er relevant. Hvis dit domænenavn kræver en autorisationskode, så skal du bruge den til at overføre domænenavnet til en anden registrant.

Hvis du har brug for en autorisationskode for at overføre dit domæne til os, så henvises til Hvordan får jeg en godkendelseskode til at flytte mit domænenavn til jer?

Erhvervelse af en godkendelseskode via e-mail (aktivt domænenavn)

Vi kan sende autorisationskoder direkte til administrationskontaktens (admin) e-mail-adresse for de fleste domæner. Hvis du har et .au domænenavn, så sender vi autorisationskoden til registrantkontaktens e-mail-adresse, som den vises i Whois-databasen. For at opdatere den e-mail-adresse henvises til Skift kontaktoplysninger for domæne .

For at få en autorisationskode via e-mail (Aktivt domænenavn)

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. Klik på domænenavnet.
  4. Nederst på siden i Autorisationskode-afsnittet skal du klikke på E-mail min kode.
  5. Klik på Send.

Erhvervelse af en godkendelseskode via e-mail (udløbet domænenavn)

Hvis dit domænenavn er udløbet, men stadig har en status, der kan gendannes, så kan vi sende autorisationskoden til e-mail-adressen for domænenavnets administrationskontakt (admin). Hvis du har et .au domænenavn, så sender vi autorisationskoden til registrantkontaktens e-mail-adresse, som den vises i Whois-databasen. For at opdatere e-mail-adressen skal du først gendanne domænenavnet.For yderligere oplysninger henvises til Generhvervelse af Udløbne Domænenavne og Skift kontaktoplysninger for domæne.

For at få en autorisationskode via e-mail (Udløbet domænenavn)

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. Fra Domæne-menuen skal du vælge Udløbne domæner.
  4. Vælg de domænenavne, der skal have e-mailet autorisationskoder og klik på E-mail-autorisation, og klik så på OK. Vi sender autorisationskoden til domænenavnets admin e-mail-adresse.

Erhvervelse af en godkendelseskode via download

Visse domænenavneregistre kræver godkendelseskoder ved overførsler, men vi kan ikke sende dem via e-mail. Hvis denne sjældne undtagelse finder sted, kan du oprette og downloade en fil, som indeholder godkendelseskoden. Se Download af lister, der kan eksporteres i Domæneadministration for at få yderligere oplysninger.

Få en autorisationskode via download

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Ved siden af Domæner skal du klikke på Start.
  3. Vælg dine domæner. Fra Mere-menuen skal du vælge Eksportliste.
  4. Navngiv din liste. Derefter skal du i Vælg listetype, vælgeAlle mine domæner.
  5. Klik på Næste.
  6. Vælg dine datakolonner inklusive Autorisationskoder, og klik så på Næste.
  7. Gør følgende og klik så på Afslut:
    • Vælg filtype — Vælg den filtype, som du ønsker at eksportere: CSV (Comma Separated Values) eller XML (Extensible Markup Language).
    • Vælg komprimering — Vælg GZ for at oprette filen i komprimeret format. Ellers vælger du Ingen.

Erhvervelse af en godkendelseskode til en ccTLD

Top-niveau domænenavnene med landekoder (ccTLDs) i tabellen herunder har helt specielle autorisationskrav.

ccTLD Beskrivelse
.am

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til

.

.at

Når overførselsprocessen begynder, så sender registeret en besked til registrantkontaktens e-mail-adresse for at forespørge om overførselsbekræftelse. Hvis du ikke bekræfter overførslen inden for 21 dage, så afvises overførslen. For yderligere oplysninger henvises til About .at Domain Names.

.au

Vi sender overførsels-ID og en bekræftelses-e-mail til registrantkontaktens e-mail-adresse så snart den vises i Whois-databasen. For yderligere oplysninger henvises til

.

.be

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til About .be Domain Names.

.br

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til About .br Domain Names.

.de

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til About .de Domain Names.

.es

Der kræves ikke autorisationskode. Admin-C (PCA) modtager en e-mail med godkend- og afvis-links og har 10 dage til at godkende eller afvise overførslen. Overførslen er gennemført så snart Admin-C godkender den. For yderligere oplysninger henvises til Om .es domænenavne.

.eu

Når du køber en .eu overførsel til domænenavn, så sender vi en forespørgsel til EURid, og den sender så en autorisationskode til registrantkontaktens e-mail-adresse. Du kan bruge autorisationskoden til at fremskynde overførslen inden for 24 til 48 timer. For yderligere oplysninger henvises til

.

.fm

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til

.

.fr

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til About .fr Domain Names.

.it

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til Om .nl-domænenavne.

.nl

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til Om .nl-domæner.

.nu

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til

.

.nz

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til

.

.tc

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til

.

.tk

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til

.

.uk

Kontakt vores support-hold for at forespørge om overførslen og give os IPS Tag'ens navn på din nye registrant. For yderligere oplysninger henvises til Om .uk-domænenavne.

.vg

Kontakt vores support-hold for at få en autorisationskode. For yderligere oplysninger henvises til