Sådan finder du dine e-mail-indstillinger med Email Setup Center

Email Setup Center er en et-sides oversigt over dine kontoindstillinger, og indeholder nyttige link, så du kan komme i gang med vore Webbaseret e-mail. Disse indstillinger hjælper dig til at konfigurere dit udstyr til at arbejde med Webbaseret e-mail.

De indstillinger, som du skal bruge til at konfigurere din e-mail på din tablet eller din mobile enhed (iPhone®, iPad® Android®) eller din computer (Microsoft Outlook®, Apple Mail, Mozilla Thunderbird®) kan være forskellige afhængigt af den type e-mail-konti, som du har, og hvor du har købt dit e-mail-abonnement.

Sådan finder du din konfiguration

1. Gå til Email Setup Center og log ind med din e-mail-adresse og adgangskode. (Alternativt kan du også åbne Email Setup Center fra Webbaseret e-mail. Gå til Værktøjer og klik på Email Setup Center.)
  2. Se dine indgående og udgående servere og de porte, som de bruger, under E-mail serverindstillinger.

BEMÆRK: Hvis du kun ser én POP3 indgående server, understøtter dit e-mail-abonnement ikke IMAP. Hvis du ønsker at opgradere dit e-mail-abonnement, se

.
  3. Fortsæt med dokumentationen herunder for at konfigurere din e-mail-klient.

Outlook 2007: Konfiguration af Workspace Email

Outlook 2010: Konfiguration af Workspace Email

iPhone: Konfiguration af Workspace Email

Android: Konfiguration af Workspace Email