Flyt filer eller mapper mellem biblioteker på min Linux -hostingkonto

Brug cPanels Filhåndtering til at flytte filer mellem mapper på din Linux -hostingkonto.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Under Webhosting skal du vælge Administrer ud for den Linux-hostingkonto, du vil bruge.
    klik på administrer
  3. I øverste venstre hjørne af kontoen Dashboard , Vælg Filhåndtering .
    vælg filhåndtering
  4. I cPanel -filhåndteringen navigerer du til og vælger filen eller mappen, og vælger derefter Flyt .
  5. Udfyld felterne på skærmen, og vælg derefter Flyt filer eller Flyt mapper .