GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sådan forbinder du dine e-mails til sociale profiler

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Er der noget bedre end en GoDaddy Email Marketing-kampagne? Ja! En GoDaddy Email Marketing-kampagne, der er forbundet til alle dine sociale profiler, og som kan deles af dine abonnenter!

I GoDaddy Email Marketing er der to forskellige typer "sociale links", som du kan tilføje til dine kampagner. Det første er sociale ikoner, der forbinder dine brugere med dine forskellige profiler på alle dine sociale platforme. Det andet er links til deling på sociale medier, der giver dine læsere mulighed for selv at dele e-mailen.

Tilføjelse af sociale ikoner til dine GoDaddy Email Marketing-kampagner

Du kan knytte en hvilken som helst af dine sociale profiler til din GoDaddy Email Marketing -konto, og få hver af dem til at vises som et ikon nederst på din GoDaddy Email Marketing e -mails. (Du kan også ændre placeringen af dem ved hjælp af vores tilføjelsesprogram til kampagnetilpasning eller indsætte dem manuelt med vores makrogenveje.) Du skal blot klikke på Tilføjelser øverst på en hvilken som helst GoDaddy Email Marketing -skærmen og derefter på indstillingen Social . Derefter kan du konfigurere det derfra.

Ikoner for knap til socialt link i kampagne

Du kan ikke se denne række af ikoner, mens du redigerer din kampagne. Men de vises på siden Forhåndsvisning, og når du sender din e -mail, helt sikkert!

Disse ikoner bruges ikke til at dele dine kampagner, men frygt ikke! Læs blot videre for at få information om, hvordan dine læsere kan dele...

Tilføjelse af links til deling på sociale medier til dine GoDaddy Email Marketing-e-mails

Links til deling på sociale medier er en måde at opfordre dine abonnenter til at involvere sig i samtalen og selv dele dine e-mails.

Når du trykker på Send for en kampagne og kommer til siden med oplysninger om forsendelse, kan du se en kolonne med afkrydsningsfelter nederst. Du kan markere disse indstillinger for at tilføje dine delingsknapper øverst i din e-mail. Du kan vælge at tilføje knapper, der giver mulighed for følgende:

• Synes godt om på Facebook
  • Tweete på Twitter
  • Fastgøre i Pinterest
  • +1 på Google+
  • Synes godt om på LinkedIn
Indstillinger for social deling vises over e -mail