GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Sådan forbinder du dine e-mails til sociale profiler

Er der noget bedre end en GoDaddy Email Marketing-kampagne? Ja! En GoDaddy Email Marketing-kampagne, der er forbundet til alle dine sociale profiler, og som kan deles af dine abonnenter!

I GoDaddy Email Marketing er der to forskellige typer "sociale links", som du kan tilføje til dine kampagner. Det første er sociale ikoner, der forbinder dine brugere med dine forskellige profiler på alle dine sociale platforme. Det andet er links til deling på sociale medier, der giver dine læsere mulighed for selv at dele e-mailen.

Tilføjelse af sociale ikoner til dine GoDaddy Email Marketing-kampagner

Du kan forbinde enhver af dine sociale profiler med din GoDaddy Email Marketing-konto, så hver af dem viser et ikon nederst i dine GoDaddy Email Marketing-e-mails. (Du kan også ændre placeringen af dem vha. vores kampagnetilpasningstilføjelse eller indsætte dem manuelt vha. vores makrogenveje). Klik blot på Addons (Tilføjelser) øverst på et GoDaddy Email Marketing-skærmbillede og derefter på indstillingen Social. Derefter kan du konfigurere det derfra.

Knapikoner til links til sociale medier i kampagne

Du kan ikke se denne række af ikoner, mens du redigerer din kampagne. Men de vises på Preview page (Eksempelside), og helt sikkert når du sender din e-mail!

Disse ikoner bruges ikke til at dele dine kampagner, men frygt ikke! Læs blot videre for at få information om, hvordan dine læsere kan dele...

Tilføjelse af links til deling på sociale medier til dine GoDaddy Email Marketing-e-mails

Links til deling på sociale medier er en måde at opfordre dine abonnenter til at involvere sig i samtalen og selv dele dine e-mails.

Når du trykker på Send for en kampagne og kommer til siden med oplysninger om forsendelse, kan du se en kolonne med afkrydsningsfelter nederst. Du kan markere disse indstillinger for at tilføje dine delingsknapper øverst i din e-mail. Du kan vælge at tilføje knapper, der giver mulighed for følgende:

• Synes godt om på Facebook
  • Tweete på Twitter
  • Fastgøre i Pinterest
  • +1 på Google+
  • Synes godt om på LinkedIn
Indstillinger for deling på sociale medier vises over e-mail

Næste trin

• Du kan også tilføje