GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Sådan hjælper du modtagere med at se billeder i dine e-mails

De fleste e-mailprogrammer viser ikke billeder med det samme og lader det være op til modtagerne at vælge, om billeder skal indlæses eller ej. Det skyldes for det meste brugernes sikkerhed. I næsten alle tilfælde er det blot en indstilling i modtagerens præferencer i e-mailklienten.

Hvis en af dine abonnenter har klaget over, at vedkommende ikke kan se billeder i din e-mail, er det bedst at finde ud af, hvilket e-mailprogram der bruges, og gennemgå disse trin med personen. De fleste håndterer dette fra gang til gang og reagerer på meddelelsen i de enkelte e-mails. Men du kan opfordre dine modtagere til at indstille e-mails fra dig til altid at vise billeder.

Sådan aktiverer du billeder i de mere populære e-mailprogrammer:

Hop til: AOL |AT&T | Charter | Comcast | Excite Mail | Fastmail | Gmail | Hotmail | Juno | Mac Mail | Mail.com | Netzero | Outlook | Roadrunner | Yahoo

AOL:

Hvis billeder ikke indlæses i AOL, skal du klikke på

AT&T:

Hvis billeder ikke indlæses i AT&T, skal du klikke på

Charter:

Hvis billeder ikke indlæses i Charter, skal du klikke på

Comcast:

Hvis billeder ikke indlæses i Comcast, skal du klikke på

Excite Mail:

Excite Mail har en totrinsproces, klik på kontrolelementerne for Junk mail (uønsket post) og derefter

Fastmail:

Fastmail viser en indstilling øverst i e-mailen om at 'klikke her for at se billederne'

Gmail:

Hvis billeder ikke indlæses i Gmail, skal du klikke på

Hotmail:

I Hotmail skal du klikke på knappen vis indhold for at vise billeder

Juno:

Hvis billeder ikke indlæses i Juno, skal du klikke på linket i meddelelsen 'external images blocked' (eksterne billeder blokeret) øverst i e-mailen

Mac Mail:

I MacMail findes knappen til at vise billeder øverst til højre i e-mailen

Mail.com:

I Mail.com skal du klikke på visningsknappen øverst til højre for at indlæse dine billeder

Netzero:

Hvis billeder ikke indlæses i NetZero, skal du klikke på linket vis billeder

Outlook:

I Outlook skal du klikke på meddelelsen øverst for at vise billeder

Roadrunner:

I RoadRunner skal du klikke på meddelelsen for at

Yahoo:

Hvis billeder ikke indlæses i Yahoo, skal du klikke på

Tilknyttede emner:

Jeg sendte en test til mig selv og har aldrig modtaget den!
Hvad sker der, hvis jeg ændrer min kampagne, efter at jeg har sendt den?
Hvordan tilpasser jeg billeders størrelse?
Hvordan føjer jeg billeder til min kampagne?