Sådan installeres WordPress CLI på delt hosting

WordPress Command-Line Utility, eller forkortet WP-CLI, er et avanceret værktøj til kraftbrugere, der ønsker at administrere og implementere deres WordPress-sites hurtigt ved brug af bash/SSH. Denne funktion er standard på vores Administreret WordPress-hosting, men kan konfigureres til enhver hostingplatform, der har php-cli-modulet installeret. Basen af WP-CLI-pakken indeholder en omfattende værktøjskasse og giver dig endda mulighed for at oprette indlæg til dit WordPress-site direkte via kommandolinjen. Handlinger såsom opdatering af WordPress-kernen, rydning af WordPress-cache, sikkerhedskopiering og gendannelse af en MySQL-database, installation af plugins og temaer og administration af brugere er strømlinet i WP-CLI.

Du kan finde flere oplysninger om selve hjælpeprogrammet og de forskellige kommandoer til WP-CLI på deres supportsite . Du kan også se ordlisten med tilgængelige kommandoer på deres kommandoreferenceside .

Vanskeligheder Basic - 1 | Medium - 2 | Avanceret - 3
TID, der kræves 15 min
RELATEREDE PRODUKTER cPanel delt hosting

Disse instruktioner leder dig igennem installation af WP-CLI på GoDaddy Linux Webhosting drevet af cPanel.

Hentning og installation af WP-CLI .phar-filen

Opret forbindelse til din hostingkonto via SSH. ( flere oplysninger ).

Når du er logget ind, skal du sørge for, at du er i hjemmemappen på din hostingkonto. Du kan sikre dette ved at bruge kommandoen pwd til at udskrive arbejdsmappen. Det skulle vise dig, at du er i / home / brugernavn , hvor brugernavn er dit primære brugernavn til cPanel.

Brug curl- kommandoen til at hente wp-cli.phar- filen, som vi vil bruge som den eksekverbare fil til wp-cli

krølle -O https://raw.githubusercontent.com/wp-cli/builds/gh-pages/phar/wp-cli.phar

Rediger tilladelserne for wp-cli.phar- filen til at være eksekverbare

chmod +x wp-cli.phar

Du kan derefter kontrollere, om WP-CLI fungerer ved at bruge php til at køre den eksekverbare .phar- fil. Kommandoen nedenfor viser, hvordan du gør dette.

php wp-cli.phar --info

Dette skulle indlæse oplysninger om den eksekverbare php-cli såvel som WP-CLI-værktøjet selv.

Indstilling af bash-aliaset for WP-CLI

Så teknisk set kan du bruge WP-CLI som den er. Du skal blot indtaste php wp-cli.phar før nogen kommando for at initialisere WP-CLI. Ikke rigtig brugervenlig, ikke? Heldigvis har vi måder at ændre dette på ved hjælp af et bash -alias. Det er her, vi fortæller bash at alias en specifik kommando til enten en anden kommando eller en specifik eksekverbar. Dette gøres ved at redigere din .bashrc -fil, som findes i din hostingkontos hjemmemappe. Det alias, som vi skal tilføje til denne .bashrc -fil, er:

alias wp = '~/wp-cli.phar'

Dette fortæller bash, at kommandoen 'wp' vil kalde til wp-cli.phar-eksekverbarheden i din hjemmemappe. Tilføjelse de nødvendige alias kan ske gennem denne simple kommando, der blot bruger ekko at udsende krævede erklæring, så

echo "alias wp = '~ /

Brug derefter kommandoen source til at opdatere, hvordan bash initialiserer.

kilde .bashrc

Hvis du har foretaget tidligere ændringer af din .bashrc- fil for at oprette et andet alias eller installere et andet kommandolinjeprogram, såsom Drush , kan du i stedet redigere din .bashrc- fil manuelt ved hjælp af et teksteditor såsom Notepad ++ eller vim . Men så længe du følger standardformatet og har bash -aliasser live nederst i .bashrc -filen, skal den tidligere kommando stadig fungere fint.

Sørg for, at wp-cli virker (og et enkelt eksempel)

Nu hvor du har konfigureret eksekverbar og alias, bør det være alt hvad du behøver for at bruge WP-CLI til at administrere dit WordPress site.

For at sikre, at wp -cli fungerer, skal du først navigere til dit WordPress installationsmappe - derefter bruge følgende kommando:

wp -pluginliste

Du bør se en liste over alle de plugins, der er installeret i øjeblikket, hvilket betyder, at wp-cli fungerer, som det skal.

Du kan få yderligere oplysninger om, hvordan du bruger WP-CLI-kommandoer, installation af yderligere moduler til WP-CLI, og hvordan du konfigurerer WP-CLI til multisite, i dokumentationen til WP-CLI .