GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Sådan kan du klikke på et bannerbillede

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Et bannerbillede, der kan klikkes på, hjælper med at skabe trafik til dit website. Banneret er det første, læsere ser, når de åbner din kampagne, og et simpelt link hjælper læserne med at finde din hjemmeside eller butik, uanset hvilket indhold der følger! Ligesom folk forventer, at dit øverste logo på din hjemmeside fører dem til din hjemmeside , så forventer folk også, at det store smukke billede øverst i e -mailen fører dem ud til din hjemmeside.

Sådan tilføjes et link til dit bannerbillede:

1. GoDaddy Email Marketing -konto, hvis du ikke allerede har gjort det. ( Har du brug for hjælp til at logge ind? )
  2. Begynd med at føje et billede fra dit galleri til dit bannerbillede.
  3. Hold musen over det øverste højre hjørne af dit bannerbillede.
  4. Du vil se et blyantikon og et skraldespandsikon i øverste højre hjørne. Klik på blyant -knappen .
  5. Indtast dit link i den plads, der er angivet.
  6. Klik på Gem, når du er færdig med at indtaste din URL.
  7. Klik på bannerbilledet for at teste linkets destination og sikre dig, at det er korrekt.

Nu vil dit bannerbillede klikke igennem til dit site! Du kan også se kampagnen i eksempelvisningstilstand for at teste linket.