Sådan kommer du i gang med hosting (cPanel)

Hvis du ikke kender til hosting eller cPanel vil denne artikel hjælpe dig med at komme i gang.

1. Konfigurer din hosting

Det første du skal gøre er at konfigurere din hostingkonto. Dette giver dig mulighed for at føje dit domæne til din hostingkonto og opretter et brugernavn og en adgangskode. Læs Konfigurer din konto for at få flere oplysninger.

2. Upload dine filer

Den nemmeste måde at gøre dette på er at bruge cPanels indbyggede filhåndtering. Her kan du overføre, flytte og redigere filer. Du kan få yderligere oplysninger i Administration af din hostingkontos filer.

Når du har åbnet filhåndtering, skal du sikre dig, at du uploader websitens filer til mappen public_html.

3. Konfigurer e-mail

Nu hvor du har placeret dine filer, skal du gå videre til fanen E-mail og derefter konfigurere e-mailkonti. Læs Konfigurer e-mailkonti for at få flere oplysninger.