Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sådan kommer du i gang med Webshop-hosting

WooCommerce er et open-source plugin, der udvider WordPress-applikationen til en stærk og meget tilpasselig online-butik. Udnyt WordPress's evne til at skabe en engagerende og vellykket online tilstedeværelse, som kun er begrænset af din egen fantasi.

Med alle indstillinger og detaljer for dine produkter organiseret i klare og nemme at forstå faner, gør dette e -handels plugin det nemt at administrere din butik. Uanset om du sælger produkter, der er fysiske, digitale eller begge dele, har WooCommerce dig dækket.

Indbygget betalingsbehandling er tilgængelig for førende udbydere såsom Stripe og PayPal samt modtagelse af kreditkort, bankoverførsler og endda kontant ved levering (COD). Administration af dine skatter er forenklet med automatisk skatteberegning for større landes og staters skattesatser.

Administrer dine leveringsmuligheder med enkle værktøjer, der bruger geografisk placering til automatisk at registrere din kundes adresse, så dine moms- og forsendelsesomkostninger automatisk kan beregnes.

Det betyder ikke noget, om du er en novice eller en WordPress -guru - WooCommerce er ideel til enhver butik.

Næste trin

1. Installer og opsæt WooCommerce
  2. Tilføj et enkelt produkt i WooCommerce
  3. Tilføj et billede til et produkt i WooCommerce
  4. Tilføj en WooCommerce -forsendelseszone
  5. Opdater standardvalutaen i WooCommerce
  6. Opdater WooCommerce -betalingsmetoder
  7. Tilføj udvidelser til eCommerce -hosting