GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Sådan opsætter du en velkomst-e-mail

I det følgende kan du se, hvordan du bruger funktionen Automatisk besvarelse til at oprette en velkomst-e-mail, som helt automatisk sendes ud til enhver, der tilmelder sig med din Tilmeldingsformular. Spændende!

Først skal du logge på din GoDaddy Email Marketing-konto (Har du brug for hjælp til at logge ind?), og gøre følgende:

Trin 1. Opret en velkomst-e-mailliste.

Det gøres i området med Abonnenter. Klik på fanen Abonnenter, og derefter på knappen Tilføj en liste.

Giv listen et navn, du synes passer – det skal bare være noget, du kan genkende senere. I denne demo kalder vi den "Velkomst-e-mailliste". Klik på fluebenet for at gemme listen.

Trin 2. Opret en tilmeldingsformular.

Ok, nu skal vi så opsætte tilmeldingsformularen, som du kommer til at bruge. Hvis du allerede har en, er det super! Så skal du bare klikke på Tilmeldingsformularer øverst på siden, og derefter på Rediger under den tilmeldingsformular, du vil arbejde med.

På rullemenuen til højre klikker du nu på Tilføj en liste og vælger din nye Velkomst-e-mailliste. GoDaddy Email Marketing gemmer automatisk denne ændring, og du kan se, at listen er blevet tilføjet lige der på siden.

Eksperttip: Du kan oprette en ny liste til dine Abonnenter, lige her – brug feltet En ny liste nederst på rullemenuen.

Du vil selvfølgelig være sikker på, at din tilmeldingsformular kommer ud til alle og enhver, så de kan tilmelde sig dine forsendelser! Du kan udgive formularen på dit website, dele formularens URL eller knytte den til din virksomhedsside på Facebook.

Trin 3. Opret din velkomst-e-mailkampagne.

Nu skal vi oprette den egentlige velkomst-e-mail, der fungerer som en automatisk bevarelse, som sendes ud til alle nye abonnenter.

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du aktivere tilføjelsesprogrammet automatisk besvarelse, og klikke på "Gå til opsætning". Hvis du allerede har aktiveret dette, kan du nøjes med at klikke på Automatiske besvarelser øverst på siden eller under menuen med Tilføjelsesprogrammer.

Klik på knappen Ny automatisk besvarelse, og angiv de oplysninger, du bliver bedt om på siden. I dette eksempel har jeg kaldt den "Velkomst-e-mail".

Sørg for at vælge den nye liste, du knyttede til din tilmeldingsformular i det foregående trin.

Og husk også at markere afkrydsningsfeltet "Send den første forsendelse umiddelbart efter, at en bruger har tilmeldt sig". På den måde vil GoDaddy Email Marketing altid sende velkomst-e-mailen af sted, så snart en person tilmelder sig med din tilmeldingsformular.

Nu er du klar til at oprette kampagnen og designe velkomst-e-mailen! (Tip: Det er præcis det samme som at skrive en almindelig GoDaddy Email Marketing-kampagne.) Når det ser ud, præcis som det skal, går vi videre til næste trin ...

Trin 4. Start din automatiske besvarelse

Det allermest spændende trin! Nu hvor du har opsat din tilmeldingsformular, knyttet den til din nye liste og har din automatiske besvarelse tilknyttet, designet og klar ... så er der kun tilbage at trykke på startknappen! Du vil se en knap ved navn Start kampagne øverst til højre på skærmen eller en knap ved navn Kør kampagne under kampagneforhåndsvisningen på landingssiden i Automatisk besvarelse.

Du skal starte din automatiske besvarelse for at få GoDaddy Email Marketing til at sende velkomst-e-mailen ud automatisk. Og det bringer os videre til det sidste trin:

Trin 5. Automatisk magi, der kører på skinner!

Læn dig tilbage, slap af, og se alle de nye tilmeldinger rulle ind. I det øjeblik en person tilmelder sig med din formular, bliver din velkomst-e-mailkampagne sendt direkte ud til vedkommende. Du behøver ikke at røre en finger!

God fornøjelse :)