Sådan tilføjer du tags på dit website

For at etablere websiterangering og bestemme, hvordan dit websted vises i søgeresultater, leder søgemaskiner efter metatags, en robots.txt-fil og en sitemap-fil. Du kan få yderligere oplysninger under

.

Search Engine Visibility® hjælper dig med at optimere disse oplysninger, hvilket giver mere trafik og gør dit website lettere at finde. Når du har oprettet dine tags ved hjælp af Search Engine Visibility, skal du tilføje den kode, som søgemaskiner skal lede efter, på dit website.

Sådan føjer du Search Engine Visibility-tags til Website Builder

Du tilføjer som regel metaindhold på dit website manuelt ved at redigere og uploade filer. Men hvis du bruger Website Builder, kan du sende de oplysninger, du opretter i Search Engine Visibility, direkte til dit website.

Bemærk: Hvis du vil sende Synlighed på søgemaskiner v1-oplysningerne til Website Builder, skal begge produkter være på den samme kundekonto.

Sådan føjer du Search Engine Visibility-tags til Website Builder

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Synlighed på søgemaskiner V1.
  3. Klik på Administrer for den konto, som du vil have adgang til.

Advarsel: FORSIGTIG: Du har muligvis flere Search Engine Visibility-konti for et enkelt Website Builder-domæne. Hvis det er tilfældet, skal du bruge den samme Search Engine Visibility-konto, når du sender oplysninger til Website Builder. Ellers kan du komme til at overskrive metatags, robots.txt eller dit sitemap med forkerte oplysninger ved en fejl.
  • Vælg en af følgende muligheder i menuen Optimer:
    • Optimer tags
    • Kontrollér crawling
    • Opret sitemap
  • Udfyld felter på hver side for de indstillinger, som du vil eksportere til Website Builder.
  • Nederst på siden skal du gå til Hent tags, Hent fil eller Hent sitemap og vælge Udgiv alle sider.
  • Log ind på din Website Builder-konto, og følg anmodningerne for at importere SEO-oplysningerne.
  • Udgiv dit website.
  • Sådan føjer du Search Engine Visibility-tags til Quick Shopping Cart

Du kan tilføje metaindhold på hjemmesiden for butikken til din Quick Shopping Cart®. Metatags er vigtige for søgemaskineoptimering. Selvom nogle af de mest brugte søgemaskiner fokuserer mindre på sideelementer end før, er godt udfærdiget metaindhold en vigtig del for enhver optimeret webside.

Sådan føjer du Search Engine Visibility-tags til Quick Shopping Cart

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
    2. Klik på Quick Shopping Cart.
    3. På siden Quick Shopping Cart skal du klikke på Administrer ved siden af den Quick Shopping Cart-konto, du vil bruge.
    4. I menuen Promover i afsnittet Synlighed skal du klikke på Webmaster-værktøjer.
    5. I afsnittet Definer oplysninger om webmaster-værktøjer skal du indtaste titlen, beskrivelsen, søgeordene og alt metatag-indhold.
      • Titel (påkrævet) – Titeltagget oprettes dynamisk med indholdet i dette felt og med indhold, der hentes automatisk fra butikken. Dette felt er obligatorisk. Hvis det ikke udfyldes, vises virksomhedens navn som standard.
      • Beskrivelse – Giv en kort og præcis beskrivelse af indholdet på dit website. Beskrivelsen må ikke være længere end 250 tegn.
      • Søgeord – Definer en kommaafgrænset liste med søgeord, der kan hjælpe søgemaskiner med at rangere dit websites relevans for en bestemt søgeordsforespørgsel. Dette felt kan maks. rumme 1000 tegn, inklusive kommaer og mellemrum.
    6. Klik på Gem.
    7. Udgiv din butik. Få flere oplysninger om udgivelse i Sådan udgiver du din butik.

Sådan føjer du Search Engine Visibility-tags til HTML-koden til dit website

Indsæt din kode mellem head-tags i din websitekode.

Sådan føjer du Search Engine Visibility-tags til HTML-koden til dit website

1. Åbn et tekstredigeringsprogram, f.eks. Notepad.
    2. Log ind på din webhosting-konto, som du har fået af din hosting-udbyder.
    3. Åbn .html-filen til den webside, hvor du vil tilføje Search Engine Visibility-tags, i teksteditoren.
    4. Indsæt Search Engine Visibility-tags i afsnittet head i filen.
    5. Gem filen.
    6. Upload websiden til serveren.

Bemærk: Besøg dit website for at bekræfte, at metaindholdet er uploadet korrekt. Gå til den side, du har opdateret, højreklik på siden, og vælg derefter Vis side sikkert i Firefox® eller Vis side i Internet Explorer®. Hvis metaindholdet er placeret korrekt, vises det i -del af koden.