Sådan tilføjer, sletter og organiserer du sider

Med Website Builder version 6 kan du tilføje og udgive så mange websider, som din konto giver mulighed for. Du kan også slette de sider, som du ikke længere vil bruge. Du kan gøre din side mere overskuelig ved at vælge den rækkefølge, som dine sider vises i, og vælge ikke at udgive bestemte sider.

Bemærk: Hvis din konto benytter et .mobi-domænenavn, kan du kun tilføje mobilsider. Du kan ikke tilføje almindelige sider. Få oplysninger om, hvordan du tilføjer mobilsider, i

.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkter, og klik på Hjemmesideprogram og derefter på Administrer ud for den konto, du vil anvende.
  3. Klik på Design dine sider.
  4. Klik på Sider, og vælg Tilføj sider.
  5. Vælg den type side, du vil tilføje, og udfør de relevante trin:
    • Tom side — Vælg Tom side for at tilføje en side uden indhold.
    • Side, der er bygget på forhånd — Du kan tilføje en side med indhold fra en skabelon, der er oprettet i forvejen, ved at vælge en kategori i menuen Kategori. Vælg en side, der er oprettet på forhånd, i menuen Side.
    • Kopi af en nuværende side — Vælg kopien for at tilføje en kopi af en af dine nuværende sider.
    • Fotoside — Tilføjer en side, der er optimeret til et billedgalleri.
    • Blogside — Tilføjer en side, der er optimeret til en blogside.
  6. Klik på Tilføj side.
  7. Indtast en titel i feltet Sidetitel.
  8. Vælg den side, der skal kopieres, i menuen Kopiér navigation fra.
  9. Vælg Medtag i websitenavigation, hvis du vil føje siden til navigationsmenuen på dit website.

Bemærk: Klik på Tilføj side igen for at tilføje flere sider, og udfyld felterne.

10. Klik OK.

Sådan sletter du flere sider

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkter, og klik på Hjemmesideprogram og derefter på Administrer ud for den konto, du vil anvende.
  3. Klik på Afslut Designer, hvis du arbejder i Page Designer.
  4. I menuen Administrer skal du vælge Organiser størrelse.
  5. Klik på det røde kryds ud for de sider, du vil slette, og klik på OK for at bekræfte sletningen.

Bemærk: Du kan slette en side i Gæstebogen ved at klikke på tandhjulsknappen til venstre på siden og vælge Deaktiver gæstebog.
    Klik på Deaktiver gæstebog

Sådan sletter du en side

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkter, og klik på Hjemmesideprogram og derefter på Administrer ud for den konto, du vil anvende.
  3. Vælg den side, du vil slette, i menuen Gå til side:. Page Designer åbnes.
  4. Hvis du arbejder i Page Designer, skal du vælge den side, som du vil slette.
  5. I menuen Sider skal du klikke på Slet side.
  6. Klik på OK for at bekræfte sletningen.

Sådan organiserer du sider

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Gå til listen Produkter, og klik på Hjemmesideprogram og derefter på Administrer ud for den konto, du vil anvende.
  3. Klik på Afslut Designer, hvis du arbejder i Page Designer.
  4. I menuen Administrer skal du vælge Organiser størrelse.
  5. Du kan ændre dine siders rækkefølge ved at vælge og trække siderne og ordne dem i den rækkefølge, som de skal vises i.
  6. Du kan gøre en af siderne til startsiden ved at vælge den og derefter vælge Gør denne side til startside.
  7. Du kan forhindre en af dine sider i at blive udgivet ved at vælge siden og derefter vælge Udgiv ikke denne side.
  8. Du kan ændre en sides egenskaber ved at vælge siden og derefter udføre en af følgende handlinger:
    • I feltet Navigationstitel kan du indtaste det navn, som du vil vise på den knap, der linker til den.
    • I feltet Browsertitel kan du indtaste den titel, som skal vises i browsere.
    • I feltet Overskriftstitel kan du vælge en overskrift til siden.
    • I feltet Filnavn kan du indtaste det navn, der skal vises i sidens URL-adresse.
    • Vælg Gendan standardnavigation for at nulstille navigationsknapperne automatisk til at vise ændringerne.

Bemærk: Dette vil overskrive alle indstillinger eller delnavigationer, som du har tilføjet på siden Rediger navigation.

9. Klik OK.
  10. Klik på OK for at bekræfte dine ændringer.