Sådan virker Linux med et cPanel webhotel

Linux-hosting, der er den mest populære webhostingplatform, indeholder funktioner, der ofte bruges af webdesignere. cPanel, der er et hostingkontrolpanel, tilbyder en grafisk brugerflade, der giver nem adgang til mange af disse funktioner. For at få din hjemmeside op at køre, skal du sammenkæde din Linux-hosting med en cPanel-konto.

Grundlæggende om Linux-hosting

• Upload dine filer med en FTP-klient. Din hostingkonto bruger public_html som rodmappe til dit primære domæne.
  • Hvis du endnu ikke har en hjemmeside, skal du installere et Content Management System (CMS) som f.eks. WordPress, hvor du kan oprette din hjemmeside og administrere indhold.
  • Når din hjemmeside er kommet op at køre, skal du huske løbende at sikkerhedskopiere hjemmesiden, så du ikke behøver bekymre dig om at miste dit indhold. GoDaddy kan sikkerhedskopiere din hjemmeside for dig, eller du kan oprette dine egne sikkerhedskopier.