Sælg mit domæne med GoDaddys liste til salg

Notér dine domæner til salg ved hjælp af GoDaddys liste til salg -domæne -liste -tjeneste (LFS) . Dit domæne vil blive vist til salg på over 100 topregistratorer og forhandlerwebsites samlet.

Bemærk: Hvis dit ejerskab er aktiveret for dit domæne, skal du nedgradere din beskyttelsesplan, når salget er gennemført.
  1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne for de domæner, som du vil vise. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle .
    vælg domæne
  3. Vælg Liste til salg fra menuen nederst.
    vælg liste til salg
  4. Vælg Kom godt i gang .
  5. Indtast din egen noteringspris, eller vælg Brug estim. Værdi for at bruge vores anslåede værdi.
  6. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet for at erstatte din nuværende website med en "Til salg" -side .
  7. Vælg Udgiv oversigt .
  8. Afslut registrering af dine domæner med din Afternic -konto :
    • Jeg har ikke en Afternic -konto: Vælg Opret konto & Udgiv oversigt . Vi opretter en Afternic -konto ved hjælp af dine GoDaddy -kontooplysninger.
    • Jeg har en Afternic -konto: Vælg Log ind , indtast dine legitimationsoplysninger for Afternic -konto, og vælg Log ind & Udgiv oversigt .

Du får vist en bekræftelse af succes , som fortæller dig, at dine domæner er blevet sendt til notering. Vælg Administrer dette domæne for at se dine lister. Eller vælg Luk for at vende tilbage til din domæneliste.