Sælg mit domæne med GoDaddys liste til salg

Notér dine domæner til salg ved hjælp af GoDaddys liste til salg -domæne -liste -tjeneste (LFS) . Dit domæne vil blive vist til salg på over 100 topregistratorer og forhandlerwebsites samlet. Hvis dit domæne har Ownership Protection aktiveret, skal du nedgradere din beskyttelsesplan, før du angiver domænet. Du kan ikke vise dit domæne, hvis det blev registreret eller overført inden for de sidste 60 dage, eller hvis en 60-dages overførselslås blev anvendt efter en ændring af registrant .

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Sørg for, at du er i Enkel listevisning ved at vælge ikonet ved siden af domænesøgningslinjen.
    valgmulighed for domænelisten i menuen
  3. Vælg Liste til salg ud for det domæne, som du vil notere.

Bemærk: Har du brug for at vise flere domæner? Brug vores massevisning til at vælge dine domæner, og vælg derefter Liste til salg over din domæneliste, og følg instruktionerne på skærmen.

4. Vælg Kom godt i gang .
  5. Angiv din listepris, og vælg Næste . Du kan indstille din egen pris eller bruge vores estimerede pris.
  6. Markér afkrydsningsfeltet for at erstatte din nuværende hjemmeside med en "Til salg" -landingsside, og vælg Næste .
  7. Vælg Udgiv opslag for at vise dit domæne. Vi opretter en Afternic -konto til dig ved hjælp af dine GoDaddy -kontooplysninger. Eller hvis du allerede har en konto, skal du vælge Log ind og indtaste dine legitimationsoplysninger for Afternic -kontoen.
  8. Bekræft, at dit domæne er blevet sendt til notering, og vælg derefter Listing Manager for at se dine opslag. Eller vælg Luk for at lukke vinduet.

Vi sender dig en e -mail med oplysninger om, hvad der kommer derefter.