Sælg mit domæne med GoDaddys liste til salg

Notér dine domæner til salg ved hjælp af GoDaddys liste til salg -domæne -liste -tjeneste (LFS) . Dit domæne vil blive vist til salg på over 100 topregistratorer og forhandlerwebsites samlet.

Bemærk: Hvis dit domæne har Domænebeskyttelse aktiv, skal du nedgradere din beskyttelsesplan, når salget er gennemført.

Bemærk: Domæner, der er en del af en pakke, kan ikke sælges på listen.

1. Log på din GoDaddy -domæneportefølje . (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode .)
  2. Markér afkrydsningsfelterne for de domæner, som du vil vise. Eller vælg markeringsikonet og Vælg alle .
    skærmbillede af flere valgte domæner
  3. Vælg Liste til salg fra handlingsmenuen. Afhængig af din skærmstørrelse er du muligvis nødt til at vælge menuen Mere og rulle ned for at se Lås .
  4. Vælg Kom godt i gang .
  5. Indtast din egen noteringspris, eller vælg Brug estim. Værdi for at bruge vores anslåede værdi.
  6. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfeltet for at erstatte din nuværende website med en "Til salg" -side.
  7. Vælg Næste for at offentliggøre din liste. Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, vi sendte til din registrant-e-mailadresse.
  8. Afslut registrering af dine domæner med din Afternic -konto :
    • Jeg har ikke en Afternic -konto: Vælg Opret konto & Udgiv oversigt . Vi opretter en Afternic -konto ved hjælp af dine GoDaddy -kontooplysninger.
    • Jeg har en Afternic -konto: Vælg Log ind , indtast dine legitimationsoplysninger for Afternic -konto, og vælg Log ind & Udgiv oversigt .

Du får vist en bekræftelse af succes , som fortæller dig, at dine domæner er blevet sendt til notering. Vælg Administrer dette domæne for at se dine lister. Eller vælg Luk for at vende tilbage til din domæneliste.