Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sælger domæner i en 7-dages offentlig auktion

GoDaddy Auctions® lader dig angive dit domænenavn til salg i en 7-dages offentlig auktion.

Du indstiller prisforlangende, som er det mindste startbud, som købere kan indtaste for domænenavnet. Potentielle købere byder, og højstbydende vinder, når auktionen slutter. Du kan også indstille en reservepris, så domænenavnet kun sælges, hvis det vindende bud overholder en tærskel.

Bemærk: Potentielle købere kan ikke se reserveprisen, men de kan se, at du har indstillet en, og hvis nogen har mødt den.

For mere information om dine fortegnelsesmuligheder, seFlere oplysninger om valgmuligheder for GoDaddy-auktionsvisning .

1. Log ind på din GoDaddy-auktioner konto.
  2. Vælg fra topmenuen Angiv et domæne . Siden Liste over et domæne vises.
  3. Bemærk: Hvis du ikke har tilføjet mindst en betalingstype på din GoDaddy-auktionskonto, vises en konto ikke fundet-meddelelse. Klik på Okay for at gå til siden Mine indstillinger. SeRedigering af dine kontoindstillinger for Go Daddy-auktioner for instruktioner om tilføjelse af en betalingstype. Når du er færdig, skal du klikke på Angiv et domæne for at vende tilbage til siden Liste dit domæne.

4. I Domænenavn og Bekræft domænenavn felter, skal du indtaste det domænenavn, du vil angive.
  5. Fra Fortegnelsestype , Vælg 7-dages offentlig auktion .
  6. I Tilføj oplysninger om fortegnelse sektion, udfyld følgende:
    • Start budbeløb - Indtast det mindste startbud i USD. Du skal indtaste mindst $ 20.

Bemærk: For at angive dit domænenavn for mere end $ 50.000, skal du bruge en liste over tilbud / modtilbud. For mere information, seSælger domæner med tilbud / modtilbud eller køb nu-fortegnelser .

• Valgfri: Tilføj reservepris - Hvis du kun vil sælge domænenavnet, hvis det vindende bud opfylder en tærskel, skal du vælge denne indstilling og derefter indtaste det minimumsbeløb, du accepterer i USD.
    • Vælg Auktionens afslutningstid - Vælg det tidsinterval, hvor auktionen skal afsluttes.
    • Kategori - Vælg de kategorier, som dit domænenavn skal vises i.

Bemærk: Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse, og du kan købe fire yderligere kategorier mod et ekstra gebyr.

• Valgfri: Inkluderer et websted - Vælg denne mulighed for at medtage dit nuværende, live websted i salget af domænenavnet. Når det er valgt, vises et link til webstedet i din fortegnelse.
    • Valgfri: Indeholder voksenindhold - Vælg denne mulighed, hvis dit websted indeholder voksenindhold.
    • Valgfri: Beskrivelse - Indtast en beskrivelse af det domænenavn, du noterer. Hvis du har trafikdata for domænenavnet, kan du tilføje dem til beskrivelsen.
  7. Valgfri: I Forøg synligheden sektion, kan du øge eksponeringen af dit domænenavn med følgende opgraderinger:
    • Gør min fortegnelse til en startside - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Feature Listings på auktionens startside.
    • Lav min fortegnelse til en kategoriside-funktion - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Kategorilister på den tilsvarende kategoriside.
  8. I Modtagelse af betalinger sektion skal du gøre et af følgende:
  9. I Aftaler sektion, vælg at du har læst og accepterer alle relevante aftaler samt den nye prisstruktur for GoDaddy Auctions.
  10. Klik på Afslut for at gå videre til kassen, eller klik på Opret en anden liste for at angive et andet domænenavn, før du tjekker ud.

Bemærk: Hvis du ikke valgte nogen opgraderingsmuligheder, og du allerede har et GoDaddy Auctions-medlemskab, behøver du ikke gå videre til kassen for at gennemføre din fortegnelse.

Det kan tage op til 72 timer for GoDaddy Auctions at aktivere din fortegnelse.