Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sælger domæner med tilbud / modtilbud eller køb nu-fortegnelser

GoDaddy Auctions® giver dig mulighed for at sælge domænenavne med tilbud / counter counter eller Buy Now lister.

Med lister over tilbud / modtilbud kan du lade købere indsende deres egne tilbud til dine domænenavne. Når en køber afgiver et tilbud, kan du enten acceptere det, afgive et modbud eller skubbe noteringen til en 7-dages offentlig auktion ved hjælp af købers oprindelige tilbud som åbningsbud. For mere information, seOfte stillede spørgsmål om auktioner

Når du accepterer et tilbud, eller køberen accepterer dit modtilbud, slutter salget. Hvis du inkluderer en Køb nu-mulighed, slutter salget, når en køber accepterer prisen Køb nu, eller når du eller en køber accepterer et tilbud. Der er ingen forpligtelse til at acceptere et tilbud.

For mere information om dine fortegnelsesmuligheder, seFlere oplysninger om valgmuligheder for GoDaddy-auktionsvisning .

1. Log ind på din GoDaddy-auktioner konto.
  2. Vælg fra topmenuen Angiv et domæne . Siden Liste over et domæne vises.

Bemærk: Hvis du ikke har tilføjet mindst en betalingstype på din GoDaddy-auktionskonto, vises en konto ikke fundet-meddelelse. Klik på Okay for at gå til siden Mine indstillinger. SeRedigering af dine kontoindstillinger for Go Daddy-auktioner for instruktioner om tilføjelse af en betalingstype. Når du er færdig, skal du klikke på Angiv et domæne for at vende tilbage til siden Liste over et domæne.

3. I Domænenavn og Bekræft domænenavn felter, skal du indtaste det domænenavn, du vil angive.
  4. Fra Fortegnelsestype , Vælg Tilbud / modtilbud , Tilbud / modtilbud med Køb nu , eller Køb kun nu .
  5. I Tilføj oplysninger om fortegnelse sektion, udfyld gældende felter:
    • Salgspris - Indtast minimum startbeløb i USD. Du skal indtaste mindst $ 10.

Bemærk: For at bede mere end $ 50.000 for dit domæne skal du angive domænet som et Tilbud / modtilbud med en Minimumstilbud pris på $ 50.000, og du vil være i stand til at modvirke alle modtagne tilbud med din højere pris.

• Køb nu Pris - Indtast det beløb, som en køber straks kan købe domænenavnet til.
    • Valgfri: Minimumstilbud - Indtast det mindste beløb, som en køber kan tilbyde dig for domænenavnet.
    • Kategori - Vælg de kategorier, som dit domænenavn skal vises i.

Bemærk: Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse, og du kan købe op til fire yderligere kategorier.

• Valgfri: Inkluderer et websted - Vælg denne mulighed for at medtage dit nuværende, live websted i salget af domænenavnet. Når det er valgt, vises et link til webstedet i din fortegnelse.
    • Valgfri: Indeholder voksenindhold - Vælg denne mulighed, hvis dit websted indeholder voksenindhold.
    • Valgfri: Beskrivelse - Indtast en beskrivelse det domænenavn, du noterer. Hvis du har trafikdata for domænenavnet, kan du tilføje dem til beskrivelsen.
  6. Valgfri: I Forøg synligheden sektion, kan du øge eksponeringen af dit domænenavn med følgende opgraderinger:
    • Lav min fortegnelse til en startside - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Feature Listings på auktionens startside.
    • Lav min fortegnelse til en kategoriside-funktion - Vælg for at angive dit domænenavn i sektionen Kategorilister på den tilsvarende kategoriside.
  7. I Modtagelse af betalinger sektion skal du gøre et af følgende:
  8. I Aftaler sektion, vælg at du har læst og accepterer de generelle servicevilkår, GoDaddy Auctions Membership Agreement og den nye prisstruktur for GoDaddy Auctions.
  9. Klik på Afslut for at gå videre til kassen, eller klik på Opret en anden liste for at angive et andet domænenavn, før du tjekker ud.

Bemærk: Hvis du ikke valgte nogen opgraderingsmuligheder, og du allerede har et GoDaddy Auctions-medlemskab, behøver du ikke gå videre til kassen for at gennemføre din fortegnelse.

Det kan tage op til 72 timer for GoDaddy Auctions at aktivere din fortegnelse.