Konfigurer mit domæne

Tillykke med det at få dit nye domæne ! Du har taget et spændende første skridt i din onlineproces, og med så mange måder at bruge et domæne på, kan det være svært at vælge, hvad du skal gøre næste gang. Så vi har foret nogle muligheder for at komme i gang & mdash; se en video for at få idéer, eller vælg en af fanerne for at få oplysninger om andre muligheder for dit domæne.

Mere af en visuel elev? Vi har nogle gode tutorial -videoer, som du kan se og (forhåbentlig) blive inspireret af.

En introduktion til domæner

Brug dit domæne til din virksomhed

Opdaterer kontaktoplysninger på dit domæne

Administrer domænefornyelser

Opret et website med Websites + Marketing, og udgiv det på dit domæne.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Administrer ud for dit domænenavn.
  6. Hvis du bliver spurgt, skal du vælge Jeg ejer allerede et domæne .
  7. Vælg Vælg et domæne eller Skift mit domæne .
  8. Vælg det ønskede domæne på listen, eller indtast dit domæne og din udvidelse uden www foran. Indtast f.eks. Mycoolsite.com ikke www.mycoolsite.com.
  9. Vælg Fortsæt .
  10. Kontrollér, at domænet er korrekt, og at det er den valgte indstilling. Vælg derefter Gem & Udgiv eller Gem . Dine ændringer vil først være synlige for andre, før du offentliggør.

Opret en professionel e -mailadresse ved hjælp af dit domæne med Microsoft 365 .

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Hvis du allerede har en eksisterende Microsoft 365 -e -mailadresse fra GoDaddy, skal du vælge Tilføj bruger . Hvis dette er din første Microsoft 365 -e -mailadresse, skal du gå videre til næste trin.
    Knap Tilføj bruger med personikon
  3. Vælg det domæne, som du vil bruge, og vælg Fortsæt .
    Vælg domæne og Fortsæt
  4. Opret din e-mailadresse. Undlad at bruge tal eller specialtegn, da de er sværere for folk at huske og skrive. (Brug f.eks. dit navn: jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com.)
  5. Indtast dit Fornavn og Efternavn
    Indtast ny e -mailadresse og navn
  6. I Tilknyt domæner skal du bruge rullemenuen for at vælge Del ikke. (Tilknytning af domæner lader brugere dele kontakter og filer, hvis domænerne f.eks. er en del af én virksomhed.) Du får ikke vist denne mulighed, hvis dette er dit første domæne.
  7. Vælg Ja for at tildele administratortilladelser til denne konto. Hvis du allerede har en e-mailkonto, skal du vælge, om den nye e-mail, der konfigureres, er til dig eller en anden.
  8. Angiv en unik adgangskode i feltet Opret en adgangskode. (Det er vigtigt, at du opretter en adgangskode, der adskiller sig fra din GoDaddy-adgangskode.) Vælg først Opret min egen adgangskode, hvis du allerede har en e-mailkonto.

Bemærk: Hvis du opretter en e-mailadresse til en anden bruger, skal du bruge en midlertidig adgangskode, så brugeren kan ændre den senere.

9. Angiv din tidligere e-mailadresse i feltet Send kontooplysninger til.
  10. Vælg Opret . Når din Microsoft 365 -e -mailadresse er klar, modtager du en bekræftelse på din tidligere angivne e -mailadresse.
    Indtast e -mailadresse, og opret.

Det kan tage op til 24 timer, før din e -mailadresse er fuldt funktionel.

Viderestil dit domæne til en anden URL, og opret forbindelse til en separat hjemmeside, side til sociale medier eller endda din foretrukne YouTube -kanal.

1. Log på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode).
  2. Vælg dit domænenavn fra listen for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Administrer DNS.
  4. Under Videresendelse skal du vælge Tilføj ud for Domæne eller Underdomæne. Hvis du vælger et underdomæne, skal du angive underdomænet (maks. 25 tegn) i feltet Underdomæne.
  5. Under Viderestil til skal du vælge http:// eller https:// for den URL-adresse, dit domæne skal viderestilles til.

Bemærk: Dette felt er specifikt kun til URL-adressen. Domænet, som bliver viderestillet, vil ikke være SSL-aktiveret eller blive viderestillet over https, da den funktionalitet ikke er understøttet på nuværende tidspunkt. Du kan måske konfigurere https–-aktiveret viderestilling gennem din hostingplatform.

6. Angiv destinationswebadressen i det tomme felt. Det er her, vi sender besøgende videre til, når de besøger dit domænenavn.
    • Det første eller sidste tegn skal være et tal eller et bogstav
    • Punktummer (.) understøttes
    • Maks. 1000 tegn
    • Flere punktummer efter hinanden (…) understøttes ikke
    • Understregningstegn (_) understøttes ikke
  7. Under Viderestillingstype skal du vælge 301- eller 302-viderestilling.
  8. Vælg dine Indstillinger for videresendelse for at angive, hvordan din videresendelse skal fungere:
    • Kun viderestilling: Viderestiller til den hjemmeside, du har angivet i feltet Viderestil til. Destinations-webadressen vises også i browserens søgefelt.
    • Viderestilling med maskering: Viderestiller til den hjemmeside, du har angivet i feltet Viderestil til. Dit domænenavn vises i browserens søgefelt i stedet for destinations-webadressen. Indtast oplysninger om mindst én af metatag-typerne:
      • Titel: En kort sætning (maks. 80 tegn), der vises i browserfanen og søgeresultaterne.
      • Beskrivelse: En kort beskrivelse (maks. 150 tegn) af din hjemmeside, som kan vises på en søgemaskines resultatside.
      • Nøgleord: En liste med nøgleord (maks. 500 tegn), som beskriver din hjemmesides indhold og formål.
  9. Vælg Gem. Vi opdaterer automatisk dit domæne til GoDaddy-navneservere, hvis de ikke er hos os.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft med en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.