Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Safari på iPhone og iPad: Ryd din cache

Hvis du har problemer med at se dit website, kan du prøve at rydde din cache og derefter besøge dit website igen.

1. Åbn appen Indstillinger på din mobilenhed.
  2. Tryk på Safari .
  3. Tryk på Ryd historik og hjemmesidedata .
  4. Tryk på Ryd historik og data for at rydde cachen.

Relateret trin

• Prøv at se dit website igen.