Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Safari: Ryd din cache

Hvis du har problemer med at se dit website, kan du prøve at rydde din cache og derefter besøge dit website igen.

Bemærk: Når du rydder din cache i Safari, fjernes også alle adgangskoder, som den gemmer, selvom den ikke fjerner adgangskoder, der er gemt i din Mac OS X nøglering.

1. Fra menuen Safari skal du vælge Indstillinger .
    Indstillingen Indstillinger er fremhævet i Safari -menuen
  2. Vælg fanen Avanceret , og vælg derefter feltet ud for Vis menuen Udvikling i menulinjen nederst i vinduet.
  3. Luk vinduet Indstillinger.
  4. Vælg rullemenuen Udvikl øverst på skærmen, og vælg derefter Tøm caches .

Relateret trin

• Prøv at se dit website igen.