Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Salg af domæner i en 7-dages offentlig auktion

Med GoDaddy Auctions kan du anføre dit domænenavn til salg i en 7-dages offentlig auktion.

Du indstiller prisforlangende, som er det mindste startbud, som købere kan angive for domænenavnet. Potentielle købere afgiver bud, og den højestbydende vinder, når auktionen slutter. Du kan også indstille en mindstepris, så domænenavnet kun sælges, hvis det vindende bud når en tærskel.

Bemærk: Potentielle købere kan ikke se mindsteprisen, men de kan se, at du har indstillet en, og om nogen har mødt den.

Du kan få flere oplysninger om dine listeoptioner iFlere oplysninger om valgmuligheder for GoDaddy-auktionsvisning .

1. Log ind på din GoDaddy -auktionskonto .
  2. Vælg Opret et domæne på listen i den øverste menu. Siden Liste et domæne vises.
  3. Bemærk: Hvis du ikke har tilføjet mindst én betalingstype på din GoDaddy -auktionskonto, vises en meddelelse Konto ikke fundet. Klik på OK for at gå til siden Mine indstillinger. SeRedigering af dine kontoindstillinger for Go Daddy-auktioner for vejledning i at tilføje en betalingstype. Når du er færdig, skal du klikke på Sælg et domæne for at vende tilbage til siden Sælg dit domæne.

4. I felterne Domænenavn og Bekræft domænenavn skal du indtaste det domænenavn, som du vil vise.
  5. Fra Opslagstype skal du vælge 7-dages offentlig auktion .
  6. I afsnittet Tilføj oplysninger om liste skal du udføre følgende:
    • Startbudbeløb - Indtast det mindste startbud i USD. Du skal angive mindst $ 20.

Bemærk: Hvis du vil vise dit domænenavn for mere end $ 50.000, skal du bruge en type tilbud/modtilbud. Du kan få yderligere oplysninger iSalg af domæner med Tilbud/Modtilbud eller Køb nu -opslag .

• Valgfrit: Tilføj mindstepris - Hvis du kun vil sælge domænenavnet, hvis det vindende bud overholder en tærskel, skal du vælge denne indstilling og derefter angive det minimumsbeløb, som du accepterer i USD.
    • Vælg sluttid på auktion - Vælg det tidsinterval, hvor auktionen skal afsluttes.
    • Kategori - Vælg de kategorier, som dit domænenavn skal vises i.

Bemærk: Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse, og du kan købe fire yderligere kategorier mod et ekstra gebyr.

• Valgfrit: Inkluderer et website - Vælg denne indstilling for at inkludere dit nuværende, live website i salget af domænenavnet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste.
    • Valgfrit: Indeholder voksenindhold - Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold.
    • Valgfrit: Beskrivelse - Indtast en beskrivelse af det domænenavn, som du angiver. Hvis du har trafikdata for domænenavnet, kan du tilføje det til beskrivelsen.
  7. Valgfrit: I afsnittet Forøg synlighed kan du øge dit domænenavns eksponering med følgende opgraderinger:
    • Gør min fortegnelse til en startside -funktion - Vælg dette for at angive dit domænenavn i afsnittet Funktionslister på startsiden for Auktioner.
    • Gør min liste til en kategorifunktion - Vælg for at angive dit domænenavn i afsnittet Kategorifortegnelser på den tilsvarende Kategoriside.
  8. I afsnittet Modtagelse af betalinger skal du gøre ét af følgende:
  9. I afsnittet Aftaler skal du vælge, at du har læst og accepterer alle relevante aftaler, såvel som den nye prisstruktur for GoDaddy -auktioner.
  10. Klik på Udfør for at gå videre til kassen, eller klik på Opret en anden liste for at vise et andet domænenavn, før du går til kassen.

Bemærk: Hvis du ikke har valgt nogen opgraderingsmuligheder, og du allerede har et GoDaddy Auctions -medlemskab, behøver du ikke gå videre til kassen for at fuldføre din registrering.

Det kan tage op til 72 timer for GoDaddy -auktioner at aktivere din liste.