Salg af domæner i GoDaddy-auktioner fra domænestyring

Du kan sælge aktive domænenavne på GoDaddy-auktioner® fra domænestyring.

Bemærk: Du kan ikke sælge et domæne via din mobilenhed. Du kan heller ikke sælge domænenavne, der udløber inden for de næste 90 dage, inaktive domænenavne eller internationaliserede domænenavne. Se en liste over understøttede domænenavnetyper i Hvilke domæner kan jeg sælge på auktionsstedet?

1. Log ind på siden Mine Produkter.
  2. Hvis du ikke automatisk føres dertil, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter:
  3. Fanen Mine produkter

4. Klik på Administrer alle:
  5. Administrer alle

6. I menuen Køb/sælg skal du vælge GoDaddy-auktioner®-opslag.
  7. Klik på fanen Sælg et domæne øverst på siden.
  8. I afsnittet Sælg et domæne skal du indtaste navnet på det domæne, du gerne vil sælge, og derefter udfylde nedenstående felter:
    • Opslagstype — Den type auktion, du vil oprette til domænenavnet
    • Minimumstilbud – Den startpris, som du vil bruge til auktionen
    • Kategori — Den kategori, du vil bruge til domænenavnet
    • Beskrivelse — En beskrivelse af opslaget
  9. Vælg, hvilken type synlighed du ønsker, og angiv derefter, hvordan du gerne vil modtage betalinger.
  10. Du bedes læse de generelle servicebetingelser, og hvis du accepterer dem, skal du vælge Jeg har læst og accepterer ....
  11. Klik på Færdig