Salg af domæner med Tilbud/Modtilbud eller Køb nu -opslag

GoDaddy Auctions® lader dig sælge domænenavne med Tilbud/modtilbud eller Køb nu -lister.

Med Tilbuds-/modtilbudstilbud kan du lade købere indsende deres egne tilbud på dine domænenavne. Når en køber afgiver et tilbud, kan du enten acceptere det, afgive et modtilbud eller skubbe noteringen til en 7-dages offentlig auktion ved hjælp af købers oprindelige tilbud som et åbningsbud. Du kan få yderligere oplysninger iHvad er GoDaddy Auctions®?

Når du accepterer et tilbud, eller køberen accepterer dit modtilbud, slutter salget. Hvis du inkluderer en Køb nu -mulighed, slutter salget, når en køber accepterer Køb nu -prisen, eller når du eller en køber accepterer et tilbud. Der er ingen forpligtelse til at acceptere et tilbud.

Du kan få flere oplysninger om dine listeoptioner iOpslagstyper for GoDaddy Auctions® .

1. Log ind på din GoDaddy -auktionskonto .
  2. Vælg Opret et domæne på listen i den øverste menu. Siden Liste et domæne vises.

Bemærk: Hvis du ikke har tilføjet mindst en betalingstype på din GoDaddy -auktionskonto, vises en Konto ikke fundet -meddelelse. Klik på OK for at gå til siden Mine indstillinger. SeRediger dine kontoindstillinger for GoDaddy Auctions® for vejledning i at tilføje en betalingstype. Når du er færdig, skal du klikke på Sælg et domæne for at gå tilbage til siden Sælg et domæne.

3. I felterne Domænenavn og Bekræft domænenavn skal du indtaste det domænenavn, som du vil vise.
  4. Fra Tilmeldingstype skal du vælge Tilbud/modtilbud , Tilbud/modtilbud med Køb nu eller Køb nu kun .
  5. I afsnittet Tilføj listeoplysninger skal du udfylde relevante felter:
    • Prisforlangende - Indtast det mindste startbeløb i USD. Du skal indtaste mindst 10 dollars.

Bemærk: Hvis du vil bede mere end $ 50.000 om dit domæne, skal du anføre domænet som et Tilbud/modtilbud med en mindstepris på $ 50.000, og du vil være i stand til at modvirke alle modtagne tilbud med din højere pris.

• Køb nu -pris - Indtast det beløb, som en køber med det samme kan købe domænenavnet for.
    • Valgfrit: Minimumstilbud - Indtast det minimumsbeløb, som en køber kan tilbyde dig for domænenavnet.
    • Kategori - Vælg de kategorier, som dit domænenavn skal vises i.

Bemærk: Du modtager en gratis kategori med din fortegnelse, og du kan købe op til fire yderligere kategorier.

• Valgfrit: Inkluderer et website - Vælg denne indstilling for at inkludere dit nuværende, live website i salget af domænenavnet. Når dette er valgt, vises et link til hjemmesiden i din liste.
    • Valgfrit: Indeholder voksenindhold - Vælg denne indstilling, hvis dit website indeholder seksuelt indhold.
    • Valgfrit: Beskrivelse - Indtast en beskrivelse af det domænenavn, som du angiver. Hvis du har trafikdata for domænenavnet, kan du tilføje det til beskrivelsen.
  6. Valgfrit: I afsnittet Forøg synlighed kan du øge dit domænenavns eksponering med følgende opgraderinger:
    • Gør min fortegnelse til en startside -funktion - Vælg dette for at angive dit domænenavn i afsnittet Funktionslister på startsiden for Auktioner.
    • Gør min liste til en kategorifunktion - Vælg for at angive dit domænenavn i afsnittet Kategorifortegnelser på den tilsvarende Kategoriside.
  7. I afsnittet Modtagelse af betalinger skal du gøre ét af følgende:
  8. I afsnittet Aftaler skal du vælge, at du har læst og accepterer aftalen om almindelige servicebetingelser, medlemskabsaftalen for GoDaddy -auktioner og den nye prisstruktur for GoDaddy -auktioner.
  9. Klik på Udfør for at gå videre til kassen, eller klik på Opret en anden liste for at vise et andet domænenavn, før du går til kassen.

Bemærk: Hvis du ikke har valgt nogen opgraderingsindstillinger, og du allerede har et GoDaddy Auctions -medlemskab, behøver du ikke gå videre til kassen for at gennemføre din fortegnelse.

Det kan tage op til 72 timer for GoDaddy -auktioner at aktivere din liste.