Sammenkædning af tekst eller billeder

Uden links ville nettet ikke være meget af et net. Website Builder v7 giver dig mulighed for hurtigt at føje hyperlinks til tekst og billeder.

Sådan sammenkædes tekst

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Find den side og det tekstfelt, som indeholder den tekst, du ønsker sammenkædet.
  4. Dobbeltklik indeni tekstfeltet eller klik på tekstfeltet én gang, og vælg Rediger for at vise tekstfelt-editoren.
    Klik på Rediger for at vise teksteditoren.
  5. Du tilføjer et tekst-link ved at vælge ordene i tekstfeltet, som du ønsker sammenkædet.
  6. Klik på kædeikonet i tekstfelt-editoren.
    Klik på kædeikonet for at sammenkæde den valgte tekst.
  7. I vinduet Link klikker du på menuen Destination for at vælge en side på din website, eller indtaster en webadresse (URL) i feltet Destination.
    Brug vinduet Link til at vælge en destination for dit tekst-link

Du sammenkæder tekst til en e-mailadresse ved at vælge den og indtaste den i feltet Link: mailto:smart@smarteksempel.com. Når kunder klikker på linket, åbner det automatisk en tom e-mail til den pågældende adresse.
    Den valgte tekst sammenkædes ved at indtaste følgende i feltet Link: mailto:smart@smarteksempel.com

8. Vælg Åbn link i et nyt vindue hvis du ikke ønsker, at brugerens webbrowser skal forlade din website.
  9. Klik på Indsæt for at anvende linket og luk vinduet Link.
  10. Klik på Klik på knappen Gem for at gemme dit arbejde.
  11. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Sådan sammenkædes et billede

1. Log ind på din Website Builder-konto.
  2. Klik på Redigér site.
  3. Find siden og derefter det billede, som du ønsker at sammenkæde med andetsteds.
  4. Klik på billedet og vælg Indstillinger.
    Klik på Indstillinger
  5. I afsnittet Link klikker du på menuen Destination for at vælge en side på din website, eller indtaster en webadresse (URL) i feltet Destination.
    Klik på Indstillinger
  6. Vælg Åbn link i et nyt vindue hvis du ikke ønsker, at brugerens webbrowser skal forlade din website.
  7. Klik på Gem for at lukke vinduet Indstillinger.
  8. Klik på Udgiv for at opdatere din website online.

Du kan se en linket liste over Websiteopbygning v7's andre store opgaver i Brug af Hjemmesideprogram 7