Fjerde generations VPS og dedikerede servere Hjælp

Sammenlign abonnementer på 4. generations VPS

Du kan vælge mellem fire forskellige abonnementer på GoDaddys 4. generations virtuelle private server (VPS). Hvert abonnement fås med tre niveauer af support: Selvadministreret, Administreret eller Fuldt administreret. Find det rigtige abonnement og supportniveau til dig i tabellen nedenfor – eller se, hvad dit nuværende abonnement indeholder.

Abonnementer på 4. generations VPS

Funktion Start Udbyg Udvikl Udvid
VM-kerner 1 2 3 4
RAM 2 GB 4 GB 6 GB 8 GB
Lager 40 60 150 200
Operativsystem Alle abonnementer: Linux eller Windows
(se flere oplysninger i tabellen om supportniveauer)
Sikkerhedskopi Alle abonnementer: Automatisk og on demand
IP-adresser Alle abonnementer: 1 dedikeret
SSL-certifikat Alle abonnementer: Gratis det første år

Supportniveauer for 4. generations VPS

Funktion Selvadministreret Administreret Fuldt administreret
Kontrolpanel Ingen cPanel/WHM, Plesk cPanel/WHM, Plesk
Valgmuligheder til Linux CentOS 7, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS cPanel på CentOS 7
(Plesk på Ubuntu 16.04 LTS fra oktober 2018)
cPanel på CentOS 7
(Plesk på Ubuntu 16.04 LTS fra oktober 2018)
Valgmuligheder til Windows Windows 2016 Windows 2016 Windows 2016
Overvåg/fasthold oppetid på netværk
Forebyggelse af DDoS-angreb på netværksniveau
Overvågning af ydeevne på system- og softwareniveau
Sikkerhedsudbedring
Apache, MySQL, sikkerhedssupport for netværk Begrænset Begrænset
cPanel, WHM, Plesk-support Begrænset Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede plugins Kun installation
Hjemmesidemigrering fra anden udbyder til GoDaddy Op til 5 hjemmesider, 10 GB/hjemmeside, 1 database/hjemmeside
Fejlfinding på bruger-scriptfejl Begrænset
Installation, opdateringer og support af brugerdefinerede applikationer GoDaddy gennemgår og installerer kun
Administration af database
Serveroptimering Begrænset: Ingen opdatering af hjemmeside eller scripts
LAMP stack-support
Installation af PHP-modul
Sikkerhedskopiering af hjemmeside
Serveroptimering
SSL-installation