Sammenlign abonnementerne på Professional e-mail og Microsoft 365-e-mail

Dette er inkluderet i GoDaddy-abonnementerne Professional e-mail og Microsoft 365.

Professionelle e-mailabonnementer

Starter e-mail

Dette abonnement kan ikke købes separat, men købes sammen med andre GoDaddy-produkter, og det indeholder det samme som Email Essentials. Når Starter e-mail-abonnementet fornyes, opgraderes det automatisk til Email Essentials.

Email Essentials

Dette abonnement aktiverer professionel e-mail, der er tilknyttet dit domænenavn, din kalender og dine kontakter, så du kan synkronisere på tværs af mobilenheder og e-mailklienter. Der medfølger 10 GB e-maillager. Email Essentials er udelukkende udviklet til GoDaddy — det er ikke tilgængeligt andre steder.

E-mail Plus

Hvis du kan lide Email Essentials-abonnementet, men har brug for mere lagerplads, giver dette abonnement dig de samme funktioner samt 50 GB lagerplads.

Microsoft 365-abonnementer

Online Essentials

Dette abonnement giver dig ikke blot 50 GB e-maillager, du får også OneDrive (1 TB), fildeling og onlineversioner af Office-programmerne Word, Excel m.m. Derudover får du chatbeskeder og online lyd-/videomøder med Teams.

Business Premium

Alle funktionerne i Online Essentials – samt desktopversioner af de velkendte Office-programmer, som du kender og bruger, installeret på op til fem pc'er eller Mac-computere, fem tablets/smartphones pr. bruger og Office Mobile med apps til Android- og iPhone-telefoner. Ikke nok med at du kan arbejde offline, du kan også nemt og enkelt synkronisere dine filer, når du er online igen.

Premium Security

Det ultimative abonnement! Det har alle de programmer, funktioner og apps, som Business Premium indeholder, samt tilføjelsesprogrammerne Avanceret mailsikkerhed og E-mailarkivering.

Business Premium Enterprise

Dette abonnement er til større organisationer, som skal bruge mere lagerplads og funktioner til overholdelse af regler. Ligesom med Business Premium får du alle de programmer, du har brug for, men med ProPlus-versionen af Office-pakken. Der medfølger 100 GB e-maillager og OneDrive-lager, der kan udvides. Ring til vores Microsoft 365-eksperter på (480) 463-8337 for at finde den bedste løsning til dit team.

Flere oplysninger

• Hvis du skifter fra en anden e-mailtjeneste, kan vi hjælpe med at migrere dig.