Sammenlign Microsoft 365-e-mailabonnementer

Dette er inkluderet i hvert enkelt Microsoft 365-abonnement fra GoDaddy. Disse abonnementer giver dig e-mail, som er konfigureret med dit websites domænenavn, hvilket virker professionelt og giver dine kunder tillid til, at de kan henvende sig til dig.

Når du vælger et abonnement, kan du vælge antallet af brugere, og hver enkelt bruger får én e-mailkonto. Priserne er angivet pr. bruger.

Professionelle e-mailabonnementer

Microsoft 365-e-mailabonnementer, der ikke omfatter Office-apps.

Starter e-mail

Dette abonnement kan ikke købes separat, men købes sammen med andre GoDaddy-produkter, og det indeholder det samme som Email Essentials. Når Starter e-mail-abonnementet fornyes, opgraderes det til Email Essentials.

Email Essentials

Dette abonnement omfatter professionel e-mail, der er tilknyttet dit domænenavn, din kalender og dine kontakter, så du kan synkronisere på tværs af mobilenheder og e-mailklienter. Der medfølger 10 GB e-maillager.

E-mail Plus

Hvis du kan lide Email Essentials-abonnementet, men har brug for mere lagerplads, giver dette abonnement dig de samme funktioner samt 50 GB lagerplads.

Microsoft 365-abonnementer

Microsoft 365-e-mailabonnementer, herunder Office-apps.

Online Essentials

Dette abonnement giver dig ikke blot 50 GB e-maillager, men også OneDrive (1 TB), fildeling og onlineversioner af Office-programmerne, herunder Word, Excel og mange andre. Du får adgang til Office Mobile med apps til Android- og iPhone-enheder samt chat og onlinelyd-/videomøder med Teams.

Business Premium

Alle funktionerne i Online Essentials samt desktop-downloads af de Office-programmer, som du kender og kan lide. Du kan installere Office på op til 5 computere (pc eller Mac) og 5 tablets/smartphones pr. bruger. Du får mulighed for at lave mere, uanset hvor du er, takket være offlineadgang, der synkroniserer dine filer, så snart du er online igen.

Premium Security

Det ultimative abonnement! Det har alle de programmer, funktioner og apps, som Business Premium indeholder, samt tilføjelsesprogrammerne Avanceret mailsikkerhed og E-mailarkivering.

Business Premium Enterprise

Dette abonnement er til større organisationer, som skal bruge mere lagerplads og funktioner til overholdelse af regler. Ligesom med Business Premium får du alle de programmer, du har brug for, men med ProPlus-versionen af Office-pakken. Der medfølger 100 GB e-maillager og OneDrive-lager, der kan udvides. Hvis du vil finde den bedste løsning til dit team, er vores GoDaddy-guider her for at hjælpe.