Administreret WordPress Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sammenlign Administreret WordPress -planer

GoDaddys Administrerede WordPress tilbyder fire enkle planer - Basic, Deluxe, Ultimate og eCommerce. Se tabellen nedenfor for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig - eller for at se, hvad din eksisterende plan omfatter. Er du ikke sikker på, hvilken plan du allerede har? Find dit produkt .

Funktion Basic Deluxe Ultimate e -handel
Tjek priser for alle abonnementer
(Varierer alt efter dit land)
Månedlige besøgende 25.000 100.000 Ubegrænset Ubegrænset
Maks. antal sites 1 1 1 1
Lager (GB) 30 75 Ubegrænset Ubegrænset
Sikker adgang SFTP SFTP/SSH SFTP/SSH SFTP/SSH
Guiden til synlighed i søgemaskiner Nej Ja Ja Ja
Opsætningssite til test Nej Ja Ja Ja
Scanning og reparation af malware Nej Nej Ja Ja
SSL-certifikater Betalt valgmulighed Betalt valgmulighed Gratis med aftale Gratis med aftale

99,99% oppetid : Vi sikkerhedskopierer vores hosting med 99,99% garanteret oppetid om service pr. Måned. Hvis vi falder under det, så lad os det vide, og vi giver dig en kredit på dit hostinggebyr for den måned.

Pengene -tilbage -garanti : Du kan anmode om fuld refusion for Årlige planer inden for 30 dage efter købet og inden for 48 timer efter køb for Månedlige planer.